Canned - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 05-18-2002, 03:34 PM #1
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Canned - This thread is talking about new LED fury chips with ACE

Got the gun in just fine today... Hope same thing.

Last edited by Larry : 05-24-2002 at 07:21 AM.
Larry is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-18-2002, 04:47 PM #2
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
Just got home, it's arrived. Since you have the same air system as me, what did you have your tank outting at?
Canned Weenies is offline  
Old 05-19-2002, 07:09 AM #3
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
between 200-250


what about you?
Larry is offline  
Old 05-19-2002, 04:22 PM #4
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
Around 750 gave me pretty decent results. I never bothered trying to go any lower.
Canned Weenies is offline  
Old 05-19-2002, 08:24 PM #5
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Wow

Also can you tell me what your orignal dipswitch settings were?

I was messing with the settings and I lost what yours were.... Do you have any idea what they were?


Also at the chrono, I couldnt get over 240 but that might have been on account i was running it at 250 IN.
Larry is offline  
Old 05-19-2002, 08:53 PM #6
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
I think the only two I had up were 7 and 8, so I could change modes via the trigger. The fury chip settings are here http://www.socal-paintball.com/tribe/furychip.htm (bottom of the page).

The velocity thing is most definitley because of the pressure. You were using the Angel reg, right? The red reg is the crappy stock one, which is pretty much dead. Before I found out that the reg had died, I had my tank outting 1000+ to get it shooting 250.

I'm told that the Bushy runs very well, but I had to work so I didn't ever get to shoot it.
Canned Weenies is offline  
Old 05-19-2002, 11:04 PM #7
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Prolly the pressure.. Why did you have the eye delaying at 4ms?

every gunw ith an ACE I have read about were all way low anti-chop.. loike 2ms, I switched the eye to that.. the gun shoots hella nice.. I just couldnt get past 250... Which is no big deal I am sure I will work it out
Larry is offline  
Old 05-20-2002, 05:40 AM #8
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
Truthfully, I never knew how to adjust the eye.
Canned Weenies is offline  
Old 05-20-2002, 07:33 AM #9
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Dipswitch 8 I think it is... but the red led on grip frame is the eye's led right?
Larry is offline  
Old 05-20-2002, 08:02 PM #10
Clark
 
 
Clark's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Oswego, NY
Clark is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
*cough*Yea that Bushy shoots nice Larry. Course Canned has yet to shoot it because I accidently left it hanging on the wall at the local field lol. But this coming from a former Bushy hater, I love that gun.
Clark is offline  
Old 05-20-2002, 08:27 PM #11
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
I'm pretty sure the red LED is. It's kinda mysterious, when I first received the gun there was nothing there, and when it came back from Have Blue, there was a new one there.

Also, Clark has a habit of leaving his gun up (and all of his other ****) at the field since he sorta works there. I'm sure at some point in the near future I may actually get the chance to see my new toy fire!
Canned Weenies is offline  
Old 05-20-2002, 10:37 PM #12
Kevin O'Dell
Play nice or else.
 
Kevin O'Dell's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Behind you, in the shado
 has been a member for 10 years
Trust me C.W. it shoots great. Just don't look directly at the led when you turn it on.

Larry, turn your input up to 300 psi. Tribals generally run about 1fps for every 1psi. (generally)
__________________
!WARNING! Contents under extreme pressure. May explode if subjected to whiners, liars or cheaters. Does not play well with wipers. Keep away from open flaming. Failure to follow these guidelines could result in pain, loss of game or serious personal disgrace.

F/S Blue Impulse w/Vision and ups.
Will consider trades for Tribal Twister(pref.2.2) or other up'd tribals
Kevin O'Dell is offline  
Old 05-21-2002, 07:02 AM #13
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
I'll see today... goig up to the shop... Prolly will try 300 first, cause I like low'er pressure... But if that dont work woth this angel reg, 750 should be fine.
Larry is offline  
Old 05-21-2002, 09:16 AM #14
Have Blue
Moderator
 
Have Blue's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Milwaukee, WI
Have Blue is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Canned -

Actually, I believe the LED was simply mashed up inside the frame. So I simply straightened it out so that it's properly placed in the viewhole.
Have Blue is offline  
Old 05-21-2002, 01:29 PM #15
Canned Weenies
 
 
Join Date: Oct 2001
Location: CNY
 has been a member for 10 years
Ah, I was under the impession that you had added it yourself.
Canned Weenies is offline  
Old 05-21-2002, 01:33 PM #16
Have Blue
Moderator
 
Have Blue's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Milwaukee, WI
Have Blue is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Nope, although I believe I replaced the LED itself (the leads were in pretty bad shape).
Have Blue is offline  
Old 05-21-2002, 06:15 PM #17
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Question blue.. On the ace, should the red led stay on all the time?
Larry is offline  
Old 05-21-2002, 07:11 PM #18
Have Blue
Moderator
 
Have Blue's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Milwaukee, WI
Have Blue is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
On the Warlord? Or on the Fury? On the Warlord, the red LED is the low battery indicator.
Have Blue is offline  
Old 05-22-2002, 07:10 AM #19
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
On the Fury... I have a twister 2.2 ,

there is a red LED on the gripframe, thats not on other twisters, I am assumeing thats the LED for the EYE.
Larry is offline  
Old 05-22-2002, 11:46 AM #20
Have Blue
Moderator
 
Have Blue's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Milwaukee, WI
Have Blue is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Not sure offhand - I'll have to check!
Have Blue is offline  
Old 05-23-2002, 07:32 AM #21
Larry
Web *****
 
Join Date: Dec 2001
 has been a member for 10 years
Want me to snap a pic blue?
Larry is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump