t1 on CO2 - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 02-20-2005, 07:14 PM #1
gggplaya
Electronic's Engineer
 
gggplaya's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Lancaster, PA
gggplaya is a Supporting Member
t1 on CO2

Can the One run on co2 my friend wants to know?
gggplaya is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-20-2005, 07:17 PM #2
tombstone
 
 
tombstone's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: top secret
tombstone is a Supporting Member
Get a anti siphon installed on the tank and it should be good enough.
__________________
FEEDBACK
tombstone is offline  
Old 02-20-2005, 10:41 PM #3
RJHpbbuddy
 
 
RJHpbbuddy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Wisconsin
 has been a member for 10 years
Even with anti siphon you may still cause damage to the sear in the long run
__________________
pie?

Blue Black Proto
RJHpbbuddy is offline  
Old 02-20-2005, 10:50 PM #4
tombstone
 
 
tombstone's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: top secret
tombstone is a Supporting Member
Last I heard the T1 does not have a sear?Yes there is always a chance that you could get liquid into the noid but it should be ok just do not shoot the gun upside dow.You should use HPA but AS c02 should be ok.
__________________
FEEDBACK
tombstone is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump