pressure? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 02-10-2005, 11:39 AM #1
blackBETTY
 
 
blackBETTY's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: alabama
 has been a member for 10 years
pressure?

wust it gonna run on LP or HP?
__________________
FLICKR
blackBETTY is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-10-2005, 11:42 AM #2
wwhooper
 
 
Join Date: Apr 2002
Location: East TN
wwhooper is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
LP
__________________
Feedback
wwhooper is offline  
Old 02-10-2005, 11:44 AM #3
ExileFNTMan
 
 
ExileFNTMan's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: So Cal *619*
 has been a member for 10 years
LP 160-180 psi

*Edit: also 1000-1400 on a 68/4500
ExileFNTMan is offline  
Old 02-10-2005, 11:44 AM #4
blackBETTY
 
 
blackBETTY's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: alabama
 has been a member for 10 years
aight sweet
__________________
FLICKR
blackBETTY is offline  
Old 02-10-2005, 12:27 PM #5
[HRT]Squirrel Master
Death to varmints!
 
[HRT]Squirrel Master's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: in the safe house
[HRT]Squirrel Master is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
[HRT]Squirrel Master donated to help Peyton Trent
Quote:
Originally posted by ExileFNTMan
LP 160-180 psi

*Edit: also 1000-1400 on a 68/4500
they said that about the shocker and impulse... ill belive that when i see it.
__________________
I'll keep my guns, freedom, and money... YOU can keep the "change"...
"People sleep peaceably in their beds at night only because rough men stand ready to do violence on their behalf."
HELP US BAN ALL ASSAULT WEAPONS!
Titsmania 4EVA!
Students for Concealed Carry on Campus
[HRT]Squirrel Master is offline  
Old 02-10-2005, 12:39 PM #6
ExileFNTMan
 
 
ExileFNTMan's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: So Cal *619*
 has been a member for 10 years
My impulse runs around 140 psi and my shocker is at 160.... thats not stock but my others are completly stock and i have them running at 170 and 180
ExileFNTMan is offline  
Old 02-10-2005, 04:30 PM #7
Jon Bon (Banned)
 
 
Jon Bon's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: B-mo
Jon Bon is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
the article said they can run on anti siphon co2. i guess thats not lp, but i dont know ive never used it. so will i be able to use a hp tank on it or not?
Jon Bon is offline  
Old 02-10-2005, 04:31 PM #8
JoePowers
 
 
Join Date: Sep 2004
 has been a member for 10 years
Yes you will be able to. The inline will regulate the pressure down to what the marker can handle.
__________________
My Feedback.....
http://www.pbnation.com/showthread.p...hreadid=721265
JoePowers is offline  
Old 02-10-2005, 04:32 PM #9
ExileFNTMan
 
 
ExileFNTMan's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: So Cal *619*
 has been a member for 10 years
the tank may not be lp but thats what the reg is for, even lp tanks have an output preassure of 400 psi
ExileFNTMan is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump