Timmy Help - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 12-15-2004, 08:10 PM #1
p8ntcheck45
Hot Bread Z!
 
p8ntcheck45's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Portland Oregon
Annual Supporting Member
p8ntcheck45 is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
p8ntcheck45 is a Professional paintball player
p8ntcheck45 is a Paintball photographer
p8ntcheck45 works for a Paintball manufacturer
Timmy Help

My friend has a 2k2 timmy with Frenzy board and I need some help turning the eye on. It just made a huge mess in my garage because it wasn't on. I've tried going to the handbook but when i hold down the two membrane buttons i don't get the display menu. And yeah i made sure to have the gun turned on...please help!
p8ntcheck45 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-15-2004, 08:40 PM #2
timmytimmy14
 
 
timmytimmy14's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: short hills, NJ
either get a new membrane pad or program the gun by the LED
__________________
05 freestyle serial # 42689

support team havok (with a backwards k)
umm...we dont have a website yet...

rip paul... get well soon kai...
timmytimmy14 is offline  
Old 12-15-2004, 09:54 PM #3
Pipesmokingrabbit (Banned)
...ganja weed, you know
 
Pipesmokingrabbit's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: FL
how do i do that? Oh yeah now i have another problem, the ram thing is stuck so when i put my bolt in it doesn't move. And my pressure is messed up. Help me!!! i just got my timmy today, im a newbie
Pipesmokingrabbit is offline  
Old 12-15-2004, 10:11 PM #4
Fitz0975
b&
 
Fitz0975's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: NJ
 has been a member for 10 years
how is your pressure messed up..use the guage. Set it around 85 or so. also make sure the bolt is in the ram right
__________________
THE DAWGZ
battle creek paintball
gi sportz paintball
Fitz0975 is offline  
Old 12-15-2004, 10:49 PM #5
Pipesmokingrabbit (Banned)
...ganja weed, you know
 
Pipesmokingrabbit's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: FL
Ok i unscrewed the frame and found that the ribbon was disconnected. Im running it at 50-100 just like the manual says but i still can't get a shot off. At least it's no leaking like it was before.
Pipesmokingrabbit is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump