a-5 problem !! - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 12-09-2004, 02:49 AM #1
butt_head (_l_)
 
 
Join Date: Nov 2004
 has been a member for 10 years
a-5 problem !!

i have an ADCO - hot shot and when i installed it the hopper doesnt get in b/s the HOT SHOT is blocking it .. anyways 2 get the hopper in ?
butt_head (_l_) is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-09-2004, 06:51 AM #2
le823
 
 
le823's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Newark,DE
le823 is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
you might want to look into getting a lapco offset sightmount..hope that helps

http://www.hotshotpaintball.com/merc...roduct_Count=6
__________________
My 100% PoSItIvE FeedBacK 30+
CHRIST KREW
le823 is offline  
Old 12-09-2004, 05:08 PM #3
GatoradeA-5
UMS Guerrilla
 
GatoradeA-5's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: San Antonio, TX
 has been a member for 10 years
Well, you've got a couple options: First, I'd take the sight off and put the hopper back on. Then try to install the sight with the hopper in place (at least then you could play). Also try mounting the sight further back on the dovetail to minimize interference with the hopper.
For the future, an offset mount wouldn't be a bad plan - the Lapco model is pretty deluxe, while JCS makes a more "bare bones" model that's cheaper.
You could also leave your hopper off and replace it with a 30 rd tac cap (they're nothing more than the black ring and cap off the top of a 140 rd guppy), if you don't shoot a ton of paint at once. Then the hopper doesn't interfere with your line of sight either.

Hope that helps a bit!
GatoradeA-5 is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump