Is it normal that.......? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 02-27-2002, 06:09 PM #1
triple-c
Beastin' it Up
 
triple-c's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: C-Ville, VA
triple-c is a founding member
 has been a member for 10 years
Is it normal that.......?

When my tank gets to 300-400 psi left (crossfire preset at 800psi) the gun won't shoot?

By the way, the trigger adjustment above the trigger, I screwed that in to have a short pull, could that be it?
triple-c is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-27-2002, 08:18 PM #2
Auctionjunkie!
PbN's G-Daddy
 
Auctionjunkie!'s Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: Brownsburg, IN
Annual Supporting Member
Auctionjunkie! is a Mega Moderator
Auctionjunkie! is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Auctionjunkie! is BST Legit
Auctionjunkie! is a Paintball photographer
Auctionjunkie! is playing at Living Legends VII
Does the gun shoot when the tank has more than 1,000 psi? If so then the trigger shouldn't be a factor. My thought is that the Crossfire reg is shutting down when it gets that low. Does it do the same thing with other tanks?

Dan
Auctionjunkie! is offline  
Old 02-27-2002, 08:32 PM #3
pbdevil05
Zero Hour
 
pbdevil05's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Indianapolis
 has been a member for 10 years
i dunno if this helps but i have two crossfires a 68 and a 88 and i have a cocker with all AKA internals but when i get down to about 250 it starts leakin out of the 3 way
__________________
~Team Zero Hour~
Sponsors: Extreme Rage

-AKA Red Round Body Merlin , ANS Mini Ram, Palmers 3-Way, Rock Mini Reg., New World Cradle, AKA Sidewinder, AKA Lightining Bolt, AKA Tornado Valve, AKA Hinge Trigger, Dye Stickies, 68 cu Crossfire 3k Nitro, Freak Kit, Clear Revvy w/X Board
pbdevil05 is offline  
Old 02-27-2002, 08:43 PM #4
triple-c
Beastin' it Up
 
triple-c's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: C-Ville, VA
triple-c is a founding member
 has been a member for 10 years
I am so retarded, again- I just might change my name to retard or something...anyways, the bolt-pin wasn't aligned properly again-I don't know what it is w/ me and that pin-I guess I'm so excited w/ my new gun its turning me into a brainless bonehead drooly in awe-duhhhh, what wrong?
triple-c is offline  
Old 02-27-2002, 08:58 PM #5
Reciprocity
 
 
Join Date: May 2001
Location: Orange County, CA
 has been a member for 10 years
Simple solution: Dont take the pin out unless the bolt is all the way forward. So when you put the pin back in you just push the bolt in all the way and push down.
__________________
Excal #200 with New Board and New LED Tray.
Shocktech Rail Drop Forward.
68/45 Angel AIR.
www.walkonkings.com
Reciprocity is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump