Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 11-05-2006, 08:47 PM #85
MR.JABM
 
 
MR.JABM's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: CA
MR.JABM supports our troops
So i have to buy half life? Not just counter-strike? I'm sad if i do
__________________
MR.JABM is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 11-06-2006, 03:58 PM #86
youknowit546
drink beer, **** *****es
 
youknowit546's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: SE TX
Quote:
Originally Posted by MR.JABM View Post
So i have to buy half life? Not just counter-strike? I'm sad if i do
Yes

Digital Paintball = Half Life Mod

and it's 10 bucks, you can just get it from steam
__________________
LSU
MDT
2008 Honda CBR1K

"They pursued them. However one of them escaped while the other turned into a goat," Kwara state police spokesman Tunde Mohammed.
youknowit546 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2006, 04:00 PM #87
MR.JABM
 
 
MR.JABM's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: CA
MR.JABM supports our troops
ugh, another ten dollars

Is single player half life fun?
__________________
MR.JABM is offline   Reply With Quote
Old 11-25-2006, 12:07 AM #88
Revolution Paintball (Banned)
•AspenWhite•
 
Revolution Paintball's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: New Jersey
Revolution Paintball is a Supporting Member
My current DPB Problem..

Everytime I go to join a server for DBP, I get this weird error that won't let me load the map.

Here's the error:



It also has the Half-Life original backround instead of the DPB on the main menu, what can be causing this?

Thanks in advance.
Revolution Paintball is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 01:05 PM #89
Andrewc-c
Who'sin For Boozin'
 
Andrewc-c's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Nebraska/Manhattan, KS
 has been a member for 10 years
I just got Gold but this happens everytime I try to join a game.



Whats going on? It never gets past that part. Or does it just take a while?
Andrewc-c is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 01:28 PM #90
pimp3leet
FeartheBeard
 
pimp3leet's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Four Zero Five
Quote:
Originally Posted by Revolution Paintball View Post
My current DPB Problem..

Everytime I go to join a server for DBP, I get this weird error that won't let me load the map.

Here's the error:



It also has the Half-Life original backround instead of the DPB on the main menu, what can be causing this?

Thanks in advance.
If you have GOLD, you cannot join a 2.1 server and if you have 2.1, you cannot join a GOLD server. You are trying to join the wrong server for the version game you have.

Quote:
Originally Posted by Andrewc-c View Post
I just got Gold but this happens everytime I try to join a game.



Whats going on? It never gets past that part. Or does it just take a while?
Restart STEAM. That happens whenever you minimize while its loading a map.
__________________

15
653, 372, 68
pimp3leet is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 03:25 PM #91
Revolution Paintball (Banned)
•AspenWhite•
 
Revolution Paintball's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: New Jersey
Revolution Paintball is a Supporting Member
Quote:
Originally Posted by pimp3leet View Post
If you have GOLD, you cannot join a 2.1 server and if you have 2.1, you cannot join a GOLD server. You are trying to join the wrong server for the version game you have.
Yes I know that. When I run Gold and try to connect to various Gold servers I still recieve the error.
Revolution Paintball is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 09:28 PM #92
pimp3leet
FeartheBeard
 
pimp3leet's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Four Zero Five
Restart steam?
__________________

15
653, 372, 68
pimp3leet is offline   Reply With Quote
Old 11-26-2006, 10:02 PM #93
Revolution Paintball (Banned)
•AspenWhite•
 
Revolution Paintball's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: New Jersey
Revolution Paintball is a Supporting Member
Have also tried that numerous times.
Revolution Paintball is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2006, 07:21 PM #94
DYE4P8NTBLL21
...
 
DYE4P8NTBLL21's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Nashville
 has been a member for 10 years
i tried changing shooting to mouse wheel and i totally messed up. now whenever i press mouse1 or mousewheel i commit suicide. so how do i reset everything back to stock settings, then what do i type in console to shoot with mousewheel
thanks
__________________
My Feedback!

Last edited by DYE4P8NTBLL21 : 12-13-2006 at 07:46 PM.
DYE4P8NTBLL21 is offline   Reply With Quote
Old 12-26-2006, 08:59 PM #95
XBaller225
I pwn noobs for breakfast
 
XBaller225's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: MW
Quote:
Originally Posted by brassmonkey267 View Post
wow its not that compilcated..

when u download a skin extract it and from there cut the file.. it should be named like 'v_timmy' 'or 'timmy skin' ok so if u want this skin to take the place of your bushmaster or any gun you chose, you go to C:/programfiles/steam/steamapps/[you email]/HL/dpb/skins(or models idk)/ and delete the file name 'v_bushmaster(i think thats what the bushmaster file name is called)' or 'v_timmy' and simply rename the file name you downloaded to the file that you just deleted. open dpb there you go. now was that so hard?
i cant find steamapps were is it? were do i go to find it i go from valve to scroll over steam and i dont see steam apps im really pissed someone plz help
__________________
CROSSFIRE FACTORY
my feedback +11/-0
~Mid-West mafia #2~Godfather
"Originally posted by PBaLlWiZZ: Wow. Your like the older brother who always ruined Christmas by saying Santa wasnt real. Dick."
Blood Red 06 Ego F/S
XBaller225 is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2006, 12:14 AM #96
Dr. Shocker
XBL = somerandomMinja
 
Dr. Shocker's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Miami, FL
Quote:
Originally Posted by Dr. Shocker View Post
hi, i have played dpb many times before and had fun. but today i bought half life and got it for my computer and it has horrid quality, i couldnt even see the paintballs flying and the text is all scrambled up! i first had 2.1 and it was very bad, then i saw there was a "gold" edition so i got that and now i see the paintballs but they look like paper stuff!

EDIT: i just went in again to try and remember more things now i went and got 2.1 again and the quality is beter but i cant see any paintballs in the air and the text is still scrambled and i see everyone holding their gun's backwards or pointing upwards or downwards! also my gun will shoot really slow.



so please if anyone knows what i can do to fix this, please tell me!

thanks in advance.
i had made a thread with that above, and no one seemed to reply so maybe someone will help me please!
__________________
"In the early days he lived life with his eyes un-open ,
conditioned to always go quietly . One day his father went
off to war . To fight a war for something that is not worth fighting for .
A forceful pry at his eyes to see a beautiful world has been taken from you and me .
'This is killing me', he said to his mother . 'Is this the true face of humanity ?'"

-Verse , Story Of A Free Man - Chapter 1 : The End Of Innocence
Dr. Shocker is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 07:21 PM #97
visionballer05
 
 
visionballer05's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
visionballer05 is a Supporting Member
Quote:
Originally Posted by DYE4P8NTBLL21 View Post
i tried changing shooting to mouse wheel and i totally messed up. now whenever i press mouse1 or mousewheel i commit suicide. so how do i reset everything back to stock settings, then what do i type in console to shoot with mousewheel
thanks
type this in console
unbind mouse1
unbind mousewheel up
unbind mousewheel down
if this dont work u can type unbind all in the console but u will have to redo all ur controls
__________________
CK
Classic Paintball
Old Feedback
CK
visionballer05 is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2007, 07:25 PM #98
visionballer05
 
 
visionballer05's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
visionballer05 is a Supporting Member
Quote:
Originally Posted by XBaller225 View Post
i cant find steamapps were is it? were do i go to find it i go from valve to scroll over steam and i dont see steam apps im really pissed someone plz help
imma do it step by step
1. goto my computer
2. click on the c drive
3. click on program files
4. click on steam
5. click on steam apps
6. click on your steam username that you use
7. click on half life
8. click on dpb
*NOTE* when in the dpb file if ur putting in models put them into the model folder for example put it in as timmy.mdl if your putting it as a timmy.......
if it is a sound goto the sound folder then weapon
if its a map goto map and put it in there.
ne more problems just ask me ill try to help
__________________
CK
Classic Paintball
Old Feedback
CK
visionballer05 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2007, 03:17 PM #99
misseddatarget2
 
 
misseddatarget2's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: *301*
 has been a member for 10 years
i dl'd some models and put them in the model folder for gold, but they are not showing up when i play. what did i do wrong?
misseddatarget2 is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2007, 07:16 PM #100
visionballer05
 
 
visionballer05's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
visionballer05 is a Supporting Member
so before spring break my wireless internet messed up. and while i was gone over spring break the internet company had someone come fix it. well they fixed it (sorta) i cant play any of my steam games but all the others work fine. like i will connect to the server than as soon as i do the screen will freeze up and i will get the warning connection problem but im still connected to the internet. i called them and the dumb whore said it is something with steam not their problem, so i come to you for help if you have ANY clue to what it may be please post here or contact me on aim at atlballa218.
__________________
CK
Classic Paintball
Old Feedback
CK
visionballer05 is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2007, 08:19 PM #101
LittleSteven
Ashy Larry
 
LittleSteven's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: 610
LittleSteven owns a Planet Eclipse Ego
Quote:
Originally Posted by paintballin22 View Post
Border_Patrol: You download the install.exe to your desktop and run it. It will set itself up.

Paintball4lyfe32: You will need to buy half life, and install it first.
can i use half-life 2 deathmatch?
__________________
Philadelphia Flyers
LittleSteven is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:19 AM #102
ion rocker
>--(•̪●)--<
 
ion rocker's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
i went to dpb.net and downloaded BYOP. On the top of that it says download this if you want to play dpb. There are numerous thing to download under this section, do i have to download them all?
__________________
Listen To Bob
ion rocker is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:25 AM #103
visionballer05
 
 
visionballer05's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
visionballer05 is a Supporting Member
you need Steam which u can get that at steampowered.com
you will also need Halflife which if you dont have u can buy it off of steam and dl it from steam once u get it, but if u do u just have to register if u havent alrdy.
then you need digitalpaintball i always dl it from filefront.com just search for digital paintball just like that. then just restart steam once u install dpb
__________________
CK
Classic Paintball
Old Feedback
CK
visionballer05 is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:32 AM #104
ion rocker
>--(•̪●)--<
 
ion rocker's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
i have steam and hl2. whenever i dl dpb i just dont know how to get it to show up in my games.
__________________
Listen To Bob
ion rocker is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2007, 10:33 AM #105
visionballer05
 
 
visionballer05's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Atlanta
visionballer05 is a Supporting Member
it wont work if u have hl2 you will need hl1
__________________
CK
Classic Paintball
Old Feedback
CK
visionballer05 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump