Help, my Epic isn't working! - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 03-26-2004, 06:08 PM #1
Handyman
 
 
Join Date: Sep 2001
Location: Austin, TX
 has been a member for 10 years
Help, my Epic isn't working!

I got my new Epic today, and it is seriously malfunctioning. When I gas it up, it just leaks out of the vent hole. And I mean a lot. It managed to empty my full tank in about 20 seconds. I've tried adjusting the velocity screw, oiling it and so on to no affect.
Interestingly, when the pressure of my tank dropped down to about 500psi, the venting stopped, and the marker started functioning properly. When I filled it back up, it started leaking again. Think it could be a defective regulator?
Any ideas???
Handyman is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-26-2004, 10:03 PM #2
Spartan X
Unbanned
 
Spartan X's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Maryland
Spartan X is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Call Jim and ask him. thats going to be your only way. It sounds like a adjustment on the reg. cause thats proly the vent for the prevent reg. it's venting any thing over 500 so maybe it needs to be turned up....not sure I don't have a epic yet, I will next week though.
__________________
I am Spartan X. Then I was Spartan II I'm Back.

Old Feedback

My Lifestyle Determines My Deathstyle.
Spartan X is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump