Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-15-2014, 07:31 PM #1
Southern_Baller
Newbie......Again
 
Southern_Baller's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: New Orleans, LA
Southern_Baller owns a Planet Eclipse Ego
Southern_Baller has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
Unhappy Can't Get the D**n Thing To Shoot...help please

I took my Epiphany I picked up from my friend to the field and couldn't get it to shoot. I aired it up and turned it on, pulled the trigger and nothing. It has fresh eyes and a fresh battery. It was running at around 280 psi. I tried adjusting the trigger and the dwell. Still nothing. Tried adjusting the pressure, and nothing. Any help is greatly appreciated. Thanks everyone.
__________________
www.undrindustries.com

07' PE Ego
04' Autococker


Semper Fi

Last edited by Southern_Baller : 03-15-2014 at 07:50 PM.
Southern_Baller is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-16-2014, 12:25 AM #2
Southern_Baller
Newbie......Again
 
Southern_Baller's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: New Orleans, LA
Southern_Baller owns a Planet Eclipse Ego
Southern_Baller has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
anyone out there??
__________________
www.undrindustries.com

07' PE Ego
04' Autococker


Semper Fi
Southern_Baller is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2014, 11:34 AM #3
esse_prometheus
 
 
esse_prometheus's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 'Sconi
sounds like your pressure is too high, I'd suggest dropping the pressure to zero and slowly bring it back up. Battery is another one I would suggest, even if it was a fresh battery it may not be fresh enough. One more thing is cleaning, I've seen a lot of markers stop functioning because they were never cleaned, maintained, or lubed.
__________________
qui non para bellum, nisi nis, homo trans mor
esse_prometheus is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2014, 05:51 PM #4
Southern_Baller
Newbie......Again
 
Southern_Baller's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: New Orleans, LA
Southern_Baller owns a Planet Eclipse Ego
Southern_Baller has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
I'll try to adjust the pressure and see what happens. Also, I have cleaned & lubed it recently. I'm thinking its a solenoid problem. Thanks for the help man.
__________________
www.undrindustries.com

07' PE Ego
04' Autococker


Semper Fi
Southern_Baller is offline   Reply With Quote
Old 04-03-2014, 01:10 PM #5
Devlin123
 
 
Join Date: Mar 2009
Location: Finland
have you tried dry-firing it?
__________________
"Originally posted by gamer565: How is it small? what's your comparison to consider it "too small"?"
Devlin123 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump