Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-17-2013, 10:57 PM #1
Spyder107
 
 
Join Date: Mar 2013
Vs1

I have a spyder vs1 with a new battery. When I shoot it works fine. But when I try and shoot fast it just does the clicking sound. Also when I put it on 3 round burst it only fires one shot. What is wrong?
Spyder107 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-17-2013, 10:59 PM #2
Way2scary4u
I AM SCARY......MEOW
 
Way2scary4u's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: OHIO
Way2scary4u is playing at Living Legends VI
Way2scary4u is playing at Living Legends VII
Way2scary4u supports Team VICIOUS
Way2scary4u supports Team VICIOUS
Way2scary4u supports Empire
Take everything apart and relube the gun again. Then try and see if that fixes anything
Way2scary4u is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2013, 11:08 PM #3
Vidalecent
 
 
Vidalecent's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: CA
Vidalecent has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
Also, the older Spyder guns (Including the VS1) were very picky about the batteries that people used. If cleaning and lubing your gun doesn't help, get a Spyder 9.6V battery. I had the same problem with my VS2.

http://www.ansgear.com/Kingman_Spyde...andcharger.htm
Vidalecent is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 06:03 PM #4
Spyder107
 
 
Join Date: Mar 2013
Now it's leaking inside the gun by the feedneck!!
Spyder107 is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 06:34 PM #5
Vidalecent
 
 
Vidalecent's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: CA
Vidalecent has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
It's probably a bad o-ring on your valve, or the cupseal is leaking.
Vidalecent is offline   Reply With Quote
Old 03-21-2013, 06:47 PM #6
theblindchicken
49'er
 
theblindchicken's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Long Beach, CA
theblindchicken is an NCPA player
theblindchicken is an NCPA National Champion
theblindchicken plays in the APPA D5 division
Try replacing cocking the bolt prior to putting air to it. If that doesn't work, then replace the front oring on the valve body.
theblindchicken is offline   Reply With Quote
Old 03-24-2013, 04:35 PM #7
ferret15
STTB connoisseur
 
ferret15's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: RFD
Annual Supporting Member
ferret15 donated to help Peyton Trent
A get a 9.6v battery, regular 9v batterys DO NOT WORK.

As to the air leaking. If you didn't take the valve out, then cock the market and shoot it a few times. It will give you a better idea to how bad it is.

If its still leaking out the feedneck. Pull the valve out, put a tank o-ring on it and put it back in. Make sure that you put the bigger hole forward or it wont work.
__________________
something something something

I'm all out of ideas again and this text is so plain.

I'm still not sure how I feel about this new look.
ferret15 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump