Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-14-2013, 08:25 PM #1
Team.Infected
Beast Coast
 
Team.Infected's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: *845*516*NewYork*
Team.Infected supports Team VICIOUS
Team.Infected posts videos on PbNation
Team.Infected plays in the APPA D4 division
Team.Infected supports Empire
Axe shockwave board problem

So I've had this problem since the beginning but it never bothered me and I only noticed during the last practice of the season. I then forgot to look more into it.

I have a newer model axe meaning it has the shockwave board (I believe).

It is set to psp 12.5 but only shoots 2 shots per trigger pull instead of the standard 3. Everything seems fine, first 3 are single shot then when I go to ramp it only does 2 per trigger pull.
I tried resetting the board settings and setting it to psp 12.5 again figuring I did something wrong. Still have the same problem

Is this a common problem?
What is causing this?
How can this be solved?
Is this a board issue where I need to contact kee for a new one?

Last edited by Team.Infected : 03-14-2013 at 08:27 PM.
Team.Infected is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-14-2013, 10:12 PM #2
[NA]WARLORD
 
 
[NA]WARLORD's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Sunny FLA !!!!!!!!!!!
[NA]WARLORD is a founding member
 has been a member for 10 years
[NA]WARLORD has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
[NA]WARLORD supports Empire
Contact Kee/Empire, explain situation and more then likely they will send you a new board free of charge. Sounds like a coding issue in the board.
[NA]WARLORD is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 10:44 PM #3
Christian P
UWL and Scenario
 
Christian P's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Pittsburgh, Pa
Christian P is playing at Living Legends VI
Christian P is playing at Living Legends VII
Christian P has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Christian P is attending Decay of Nations VII
You can change ramp settings in the setup menu. Google "Shockwave board manual" and its one of the blinking light settings on the trigger settings.
Christian P is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 10:48 PM #4
Christian P
UWL and Scenario
 
Christian P's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Pittsburgh, Pa
Christian P is playing at Living Legends VI
Christian P is playing at Living Legends VII
Christian P has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Christian P is attending Decay of Nations VII
http://www.pbnation.com/out.php?l=ht...structions.pdf

There is the manual.
Christian P is offline   Reply With Quote
Old 03-14-2013, 11:15 PM #5
Team.Infected
Beast Coast
 
Team.Infected's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: *845*516*NewYork*
Team.Infected supports Team VICIOUS
Team.Infected posts videos on PbNation
Team.Infected plays in the APPA D4 division
Team.Infected supports Empire
Quote:
Originally Posted by Christian P View Post
You can change ramp settings in the setup menu. Google "Shockwave board manual" and its one of the blinking light settings on the trigger settings.
Thanks. I will be contacting kee soon. The manual does not show how to change the settings for the problem I have. It shows how many pulls to activate ramp and how fast you have to pull to sustain ramp. Thanks for the help though, I need to be able to change the amount of shots per each pull which isn't stated.
Team.Infected is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 05:38 PM #6
Canadianjoe20
 
 
Join Date: Mar 2013
I had the same problem with my Shockwave and emailed kee and they are replacing the board.
Canadianjoe20 is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2013, 05:58 PM #7
kevin.ward
Team bLAk
 
kevin.ward's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: La Palma
Quote:
Originally Posted by Team.Infected View Post
Thanks. I will be contacting kee soon. The manual does not show how to change the settings for the problem I have. It shows how many pulls to activate ramp and how fast you have to pull to sustain ramp. Thanks for the help though, I need to be able to change the amount of shots per each pull which isn't stated.
i noticed that when you are setting your firing mode, that if you use the second option, PSP/Burst, it doesnt shoot like you would think it would.

try setting it to the third option, mill/ramp

turn the eyes off and see
kevin.ward is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2013, 06:34 PM #8
Team.Infected
Beast Coast
 
Team.Infected's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: *845*516*NewYork*
Team.Infected supports Team VICIOUS
Team.Infected posts videos on PbNation
Team.Infected plays in the APPA D4 division
Team.Infected supports Empire
Quote:
Originally Posted by kevin.ward View Post
i noticed that when you are setting your firing mode, that if you use the second option, PSP/Burst, it doesnt shoot like you would think it would.

try setting it to the third option, mill/ramp

turn the eyes off and see
I rather just use the proper firing mode with eyes on. Don't need any technical difficulties before or during a point
Team.Infected is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2013, 12:49 PM #9
kevin.ward
Team bLAk
 
kevin.ward's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: La Palma
Quote:
Originally Posted by Team.Infected View Post
I rather just use the proper firing mode with eyes on. Don't need any technical difficulties before or during a point
ah...i meant turn your eyes off and test to see if you get the ramping like you needed with out having to use GAS or paint.

if you here the noid clicking like it should


then turn the eyes back on and test with paint
kevin.ward is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump