Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 01-29-2013, 12:56 AM #1
Flash720
 
 
Flash720's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Norcal
Flash720 owns a Planet Eclipse Ego
Flash720 supports Sherwood Forest
Ego 07 Help

Hi well I went to the this weekend for the first time in a year just to fight out my gun doesnt work. I aired it up and when i shot it it fired but there was no pressure. Tank was full and my battery was good. It was clicking just no pressure through the gun. Thanks
__________________
Okinawan Pride
Flash720 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-03-2013, 02:16 PM #2
DarkDeMoN
Try To Cheat
 
DarkDeMoN's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Jim Thorpe, PA
DarkDeMoN owns a Planet Eclipse Ego
DarkDeMoN has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
DarkDeMoN has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
DarkDeMoN has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Take off the reg, make sure your macro is unblocked and connected, and connect the tank. If you have air spewing through the grip the problem lies somewhere in the network of hosing in connected to your solenoid. Also, try taking the bolt out and putting it back in. Sounds stupid but I've pulled the bolt before and didn't lock it into the rammer assembly properly, and it will sound like there is an air issue.
DarkDeMoN is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump