Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 12-31-2012, 12:27 PM #1
GhillieSuitPaintball
ONT.
 
GhillieSuitPaintball's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Goderich, Ontario
Prophecy Problems

Hey guys, got a problem with my V2 Prophecy I just picked up in a local deal. I've stripped it down and put it back together probably 10 times and it still isn't working. I have 2 sets of internals but the original one for this shell kit has a broken battery harness. Is there any way to exchange the 2 harnesses without swapping the motor itself? The shell kit seems to not want to snap together but I've double and triple checked the assembly of it and everything seems fine. It will turn on and spin, and it will spin for a bit when you knock on the shell.

However, when loaded with paint it refuses to feed. I've taken it down ad far as I feel comfortable and still nothing.

Thanks in advance fellas, Benny

EDIT: Really shoulda put this in the Prophecy thread, my apologies.
__________________
Benny E.



Scrub Life.

Last edited by GhillieSuitPaintball : 12-31-2012 at 12:34 PM.
GhillieSuitPaintball is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-31-2012, 01:09 PM #2
monty97
SAS Iowa-Team Havoc
 
monty97's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Oskaloosa, Iowa
Annual Supporting Member
monty97 is playing at Living Legends V
monty97 owns a Planet Eclipse Ego
monty97 supports Team VICIOUS
monty97 supports Team VICIOUS
monty97 plays in the APPA beginner division
Are you testing the V2 while its on a gun or off the gun and filled with paint? With it filled up with paint it may not be hearing the the noise from your knock on the shell. Try loading the hopper and setting it beside a gun, fire the gun and see if it feeds then. You may just need to adjust your sound settings.
monty97 is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 01:30 PM #3
GhillieSuitPaintball
ONT.
 
GhillieSuitPaintball's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Goderich, Ontario
Adjusted sound settings to 6 for testing long ago, still nothing.
__________________
Benny E.



Scrub Life.
GhillieSuitPaintball is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 05:16 PM #4
ccluff2
 
 
ccluff2's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
check the magnets in the clutch. if the tension is not high enough it will constantly slip when fully loaded with paint.

see if the hopper feeds with just a few balls in the catch cup.
__________________
****The Machined IPR Mod for Shockers****
***********NOW AVAILABLE***********
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=3407948


WEBSITE COMMING SOON...
ccluff2 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump