Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 12-13-2012, 08:18 PM #1
youngmonee
$$YoungMonee$$
 
youngmonee's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Los Angeles, CA
youngmonee owns a Planet Eclipse Geo
youngmonee is for the Gunfight
youngmonee has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
youngmonee is attending Decay of Nations VI
Broken Etek 3 LT ~ Help!

Hey guys! So I just bought an Etek 3 LT over Pbnation and got it a few days ago. I took it out and turned it on and then put in my tank and when I put a ball in, the gun wasn't shooting. I tried different modes and adjusted the bolt guide but before I end up taking it apart, are there any common issues that could be the issue in this case? LMK thanks!
__________________
YM

Run n' Gun
youngmonee is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-13-2012, 09:27 PM #2
Sinister1983
BooSTIn
 
Sinister1983's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Austin, TX
Sinister1983 owns a Planet Eclipse Geo
Sinister1983 plays in the APPA beginner division
Fresh battery? Any mods? Did you turn on the on/off(I know stupid question but I work tech support :\) Any leaks? Did you try with the eyes off? Do the lights on the back of the grip change color when you pull the trigger? What do you mean by adjust the bolt guide? Blot pin or ramer cap?
__________________
Austin WEiRD

SPONSORS:
Outlaw Paintball | Pbrack | Virtue | Exalt | G Ahrens Photography | Yates Brothers Motor Company, Inc
Sinister1983 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 10:46 PM #3
youngmonee
$$YoungMonee$$
 
youngmonee's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Los Angeles, CA
youngmonee owns a Planet Eclipse Geo
youngmonee is for the Gunfight
youngmonee has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
youngmonee is attending Decay of Nations VI
batter seems fine ill try that tomorrow morning, no mods, on off is fine as far as I know i turned the eyes off and shot, the bolt guide slips under the neck when i shake it so I'm working on that but the color did not change when i shot. i am not sure what to do from here.
__________________
YM

Run n' Gun
youngmonee is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2012, 10:58 PM #4
Sinister1983
BooSTIn
 
Sinister1983's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Austin, TX
Sinister1983 owns a Planet Eclipse Geo
Sinister1983 plays in the APPA beginner division
Do you have the bolt pin secure in the rammer? It shouldn't move unless the ram moves. Also when my eyes are on and there is nothing in the feed tube, if I pull the trigger nothing happens (noid or light wise). However if I turn the eyes off by holding the power button down for a second or two, when I pull the trigger the light will flash and I hear the noid's faint click.
__________________
Austin WEiRD

SPONSORS:
Outlaw Paintball | Pbrack | Virtue | Exalt | G Ahrens Photography | Yates Brothers Motor Company, Inc
Sinister1983 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 10:51 PM #5
ahawkins98
 
 
Join Date: Feb 2013
Is the bolt moving? I know you said it's just the solenoid click you're hearing?
ahawkins98 is offline   Reply With Quote
Old 02-25-2013, 04:55 PM #6
Seksirojo
Boats and Hoes
 
Seksirojo's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Los Angeles Area
why do i have a feeling u dont have ur ASA screwed in lol
Seksirojo is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 04:32 PM #7
Winchester214
 
 
Winchester214's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: New England
Winchester214 owns a Planet Eclipse Etek
Winchester214 supports Team VICIOUS
Winchester214 plays in the APPA D4 division
^^^ exactly what i was thinking lol
__________________
Xtreme ANXIETY #14

THERE IS A FAT KID ON EVERY PAINTBALL TEAM. IF YOU ARE THAT FAT KID, PUT THIS IN YOUR SIG
Winchester214 is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2013, 11:06 PM #8
CTPBaller
 
 
Join Date: Feb 2013
Location: Connecticut
Could be a number of things,
1. The Microswitch isn't receiving the trigger signals
2. The gun could have it's eyes on
3. The asa could not be turned on all the way
That is all the symptoms of it not firing, or making any other sound.
If the gun makes a sound upon firing but no ball shoot out or there is a faint click.
1. The asa is not on.
2. The bolt is not connected to the rammer.
CTPBaller is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 11:45 AM #9
Seksirojo
Boats and Hoes
 
Seksirojo's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Los Angeles Area
since hes not responding im thinking the ASA lol
Seksirojo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2013, 04:16 PM #10
rdpb197
 
 
rdpb197's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: illinois
rdpb197 owns a Planet Eclipse Geo
rdpb197 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
rdpb197 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
try a fresh battery or if the gun is not already stock take out all the upgrades
rdpb197 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump