Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 11-20-2012, 02:58 PM #1
Schmoady
Smokes lets go
 
Schmoady's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: NORF FiLADELFiA
Schmoady is an NCPA player
Schmoady supports Empire
Can a geo 3 bolt in a geo 2

can you put a geo 3 bolt in a geo 2?
__________________
Temple University Owls
68
Topgun/Ruthless PB/Crusader PB/REDBULL/Campus Rec
Schmoady is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 11-20-2012, 03:29 PM #2
Luxe4life
Dye Expert
 
Luxe4life's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Middle of Nowhere, TN
Luxe4life owns a Planet Eclipse Geo
Luxe4life owns a Planet Eclipse Lv1
Luxe4life plays in the APPA D4 division
Luxe4life supports DLX Technology
Yes, because the geo 3 comes stock with the same bolt as the 2,2.1s. The soft tip bolt fits them also
__________________
O.G. Syndicate
Luxe4life is offline   Reply With Quote
Old 11-23-2012, 11:27 AM #3
Ty29
Nor Mich raised
 
Ty29's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: West Mich
I would love to hear the comparison of a stock and soft tip in a Geo 2.
Ty29 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump