WDP Excuse? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 01-08-2004, 06:30 PM #1
TheKaz
Hated
 
TheKaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: *732* Central Jersey
 has been a member for 10 years
Question WDP Excuse?

Has WDP ever given a statement or excuse on why they wont put on an ACE. Besides the idea that their new "inventive systems" will never chop?
__________________
========================
KILL
My FeedBack
You heard right mother ****er, Grandmother's daugter aint' raise no sucker.

TWO FOR ONE!!!! MUST GO!!!
TheKaz is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 01-08-2004, 06:56 PM #2
gomer
The X-Factor
 
gomer's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: DayToWn, OH
 has been a member for 10 years
Quote:
"inventive systems" will never chop?
Thats what WDP beileves. If they did get it perfected one day it would be a great alternative to ace. Untill then its iffy.
gomer is offline  
Old 01-08-2004, 06:59 PM #3
Xquisit
 
 
Xquisit's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
i don't see whats wrong with sensi...ive never chopped with mine and it rips like no other. Just calibrate (5-7 shots) and rip away...besides that i wouldn't ever want to void my warrenty.
__________________
"Originally posted by Ripped2Shreds
ever tried to walk a *****???? doesnt work as well as it should... "
Xquisit is offline  
Old 01-08-2004, 07:14 PM #4
edgardosv39
i wiped ref im clean
 
edgardosv39's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: staten island .n.y
 has been a member for 10 years
I have never choped a ball on my speed .The sensi works just fine . You just have to make sure you match barrell to ball . Everyone is on this eye kick .Granted it works,but so does the sensi. ---------------------------------------------------------------------- blk &gray speed
10 piece empire
system x drop
evoII/z-board
91ci5000psi system x
impact volumizer
edgardosv39 is offline  
Old 01-08-2004, 07:19 PM #5
TheKaz
Hated
 
TheKaz's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: *732* Central Jersey
 has been a member for 10 years
i know it may work..but why wont they be like everyone else and get a beambrake or some other kind of eyes?

its like they need to be differnet.
__________________
========================
KILL
My FeedBack
You heard right mother ****er, Grandmother's daugter aint' raise no sucker.

TWO FOR ONE!!!! MUST GO!!!
TheKaz is offline  
Old 01-08-2004, 07:30 PM #6
paintballer500
I'm god to you mortals.
 
paintballer500's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Maryland
 has been a member for 10 years
my sensi blows, it was working i started rippin and a bal choped and got stuck in the bolt area so it leaked air. at this point i thought it was broke so i did a drop test to make sure it wasn't and of course it is in working order. this has happened to me numerous times but the sesni drop test still says its fine, my team mate has has the same problem. so i turn my rof a lil down and i got a z board egg so i can still set it at 16ish but its not to its full potiental. luckly i can get it aced for 150$ so in the next week or so i'm gettin that done
__________________
07' WRX.....that thing is gunna make me poor
My Feedback
paintballer500 is offline  
Old 01-08-2004, 08:26 PM #7
Xquisit
 
 
Xquisit's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
ever try takin into a master tech for free instead of blowin $150 and voidin the warrenty???
__________________
"Originally posted by Ripped2Shreds
ever tried to walk a *****???? doesnt work as well as it should... "
Xquisit is offline  
Old 01-08-2004, 08:31 PM #8
AngelPlayer1
 
 
Join Date: Sep 2003
Location: Northern VA
 has been a member for 10 years
i just open my breech and tilt the gun back a lil and turn on the hopper and the screen should keep flickerin
sensi works fine for me
__________________
Skyline Paintball, VA

Feedback

"Originally posted by yonickdude
what made u think, hey guys, im going to go dress up in a pooh suit, jump over a bunker and throw my angel at some guy? "
AngelPlayer1 is offline  
Old 01-08-2004, 08:44 PM #9
cveale
 
 
Join Date: Oct 2003
cveale is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally posted by paintballer500
my sensi blows, it was working i started rippin and a bal choped and got stuck in the bolt area so it leaked air. at this point i thought it was broke so i did a drop test to make sure it wasn't and of course it is in working order. this has happened to me numerous times but the sesni drop test still says its fine, my team mate has has the same problem. so i turn my rof a lil down and i got a z board egg so i can still set it at 16ish but its not to its full potiental. luckly i can get it aced for 150$ so in the next week or so i'm gettin that done
If your SENSI passes the ball test then its not SENSI's fault you are chopping. You might try adjusting your ram forward, or checking your ball detents. Most people who have perfect working SENSIs and still chop have an issues with the ram. Buy an A4 bolt as well. It will move the ball forward a bit when it drops in the breech. Everyone is so quick to blame SENSI when in fact if you would chop with any PDS on your gun right now because it's not tuned right.

Last edited by cveale : 01-08-2004 at 08:58 PM.
cveale is offline  
Old 01-08-2004, 09:12 PM #10
paintballer500
I'm god to you mortals.
 
paintballer500's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Maryland
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally posted by Xquisit
ever try takin into a master tech for free instead of blowin $150 and voidin the warrenty???
he used to work for WS moved out here not to long ago, plus he is gunna let me sign some thing, if he ****s up my gun he's buying me a new one , i love my local store
__________________
07' WRX.....that thing is gunna make me poor
My Feedback
paintballer500 is offline  
Old 01-08-2004, 10:39 PM #11
Xquisit
 
 
Xquisit's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
talk to ken crane at performance angel.com...hes a good guy and will fix ur guns..fixed mine for free. talk to him..hell hook u up.
__________________
"Originally posted by Ripped2Shreds
ever tried to walk a *****???? doesnt work as well as it should... "

Last edited by Xquisit : 01-08-2004 at 10:44 PM.
Xquisit is offline  
Old 01-08-2004, 11:57 PM #12
SCM
 
 
SCM's Avatar
 
Join Date: May 2001
SCM is a founding member
 has been a member for 10 years
>>Has WDP ever given a statement or excuse on why they wont put on an ACE. Besides the idea that their new "inventive systems" will never chop? >>

Maybe because the ACE isn't perfect either, and having wires outside your gun isn't a good thing.
SCM is offline  
Old 01-09-2004, 05:30 PM #13
galli2001
•Killer•
 
galli2001's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Nor*Cal
 has been a member for 10 years
Rather have wires on the outside of my gun then have it chop.
__________________
Trader Feedback
galli2001 is offline  
Old 01-09-2004, 05:38 PM #14
SCM
 
 
SCM's Avatar
 
Join Date: May 2001
SCM is a founding member
 has been a member for 10 years
>>Rather have wires on the outside of my gun then have it chop. >>

It will chop with an ACE as well, especially since people call every ball break a chop.
SCM is offline  
Old 01-09-2004, 07:45 PM #15
Sweetamigo
 
 
Join Date: Apr 2003
Location: Bay area CA
 has been a member for 10 years
yup i was at my field on sunday , and it was in the high 30's and paint was super brittle, EVERY gun out there was breaking paint,
i saw tons of timmys, imps, the 2 angels out there.

the funny thing is when the angels broke a ball, people who saw it would call it a chop and tell them to get eyes ( its was A4 ) but when the Timmy broke paint the blamed it on how cold it was( the real reason why so many people where breaking)
__________________
GREY AREA


NORCALPAINTBALLPARK.COM
SFPAINTBALLCENTER.COM
Sweetamigo is offline  
Old 01-10-2004, 12:28 PM #16
p8ntballdude
I <3 Pbn
 
p8ntballdude's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: bel air, ca
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally posted by Xquisit
ever try takin into a master tech for free instead of blowin $150 and voidin the warrenty???
maybe he, like my self, only has the stock 6 month warranty, which is practucally useless anyway. thats why i got was and ace, my warranty was basically up anyway, might as well get the best performance i can.
__________________
-My Feedback
p8ntballdude is offline  
Old 01-10-2004, 12:49 PM #17
SCM
 
 
SCM's Avatar
 
Join Date: May 2001
SCM is a founding member
 has been a member for 10 years
>>maybe he, like my self, only has the stock 6 month warranty, which is practucally useless anyway. thats why i got was and ace, my warranty was basically up anyway, might as well get the best performance i can.>>

The only reason for WAS is it makes cheating very easy. That isn't performance.
SCM is offline  
Old 01-10-2004, 07:23 PM #18
p8ntballdude
I <3 Pbn
 
p8ntballdude's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: bel air, ca
 has been a member for 10 years
thats funny, i got mine so my ****ing gun didn't chop. i don't consider that cheating. Oh and also to stop pausing when im shooting, at a slow speed with a halo b. Now do you consider that cheating also???? why don't you think before you post next time.
__________________
-My Feedback
p8ntballdude is offline  
Old 01-11-2004, 11:27 AM #19
*Leb*
Moderator
 
*Leb*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Northern Virginia
*Leb* is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Question... If wiping was allowed would it be considered cheating?

If not, then how can WAS be considered cheating if it's allowed?
__________________
HK'd SPEED
Rogue
Skyline Paintball

My Feed Back

OMG... I just cleaned up the picture thread... 40 pages... HAIL ME.
*Leb* is offline  
Old 01-11-2004, 11:42 AM #20
p8ntballdude
I <3 Pbn
 
p8ntballdude's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: bel air, ca
 has been a member for 10 years
exactly. its trigger bounce thats not allowed, but u can get that with any board.
__________________
-My Feedback
p8ntballdude is offline  
Old 01-11-2004, 12:23 PM #21
*Leb*
Moderator
 
*Leb*'s Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Northern Virginia
*Leb* is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Trigger bounce isn't allowed to a point. Technicaly, trigger bounce has to be allowed, because it's nearly impossible to get rid of.

If you were a proffesional athlete, and they said that you could take steroids as long as there was less than a specified amount in your blood... wouldn't you take as much as you could without going over?

Same idea applys to bounce.
__________________
HK'd SPEED
Rogue
Skyline Paintball

My Feed Back

OMG... I just cleaned up the picture thread... 40 pages... HAIL ME.
*Leb* is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump