Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-07-2013, 08:52 AM #1
jeff_83
 
 
jeff_83's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: manteno,IL
jeff_83 owns a Planet Eclipse Geo
jeff_83 owns a Planet Eclipse Geo
geo 2.1 shooting problem

Went and played indoor last night and my geo shot fine for about 6 games. Then would pull the trigger once shot fine next pull nothing, would acted like I had no air. Then pull the trigger again and would shoot. So I reset all to stock and worked five for a couple games then back to not working. Cleaned and relubed the bolt and reg. What do u guys think is wrong?
jeff_83 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-07-2013, 08:56 AM #2
mikeyy13
 
 
mikeyy13's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Chiacgo
mikeyy13 owns a Planet Eclipse Lv1
mikeyy13 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
mikeyy13 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
mikeyy13 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
mikeyy13 has achieved Level 3 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by jeff_83 View Post
Went and played indoor last night and my geo shot fine for about 6 games. Then would pull the trigger once shot fine next pull nothing, would acted like I had no air. Then pull the trigger again and would shoot. So I reset all to stock and worked five for a couple games then back to not working. Cleaned and relubed the bolt and reg. What do u guys think is wrong?
Get a new 9 volt. A nice one
__________________
Buy, Sell, and Trade!
mikeyy13 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2013, 09:48 AM #3
jeff_83
 
 
jeff_83's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: manteno,IL
jeff_83 owns a Planet Eclipse Geo
jeff_83 owns a Planet Eclipse Geo
K I'll change it and try
jeff_83 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump