Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 09-26-2012, 06:12 PM #1
Kirko017
 
 
Kirko017's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Akron, Ohio
Kirko017 plays in the PSP
Kirko017 posts videos on PbNation
Kirko017 is an NCPA player
Kirko017 plays in the APPA D4 division
Kaos won't recock

Red oring is fine on the striker. I just checked it but I can't get it to recock. When i recock it and dry fire it, it just makes a continuous loud noise and the bolt stays forward. Could it be because I am using a Low Pressure tank?
Kirko017 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 09-26-2012, 08:07 PM #2
ttimberlak443
aaaaaaaand its gone
 
ttimberlak443's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Stephens City, VA
ttimberlak443 supports Team VICIOUS
ttimberlak443 posts videos on PbNation
ttimberlak443 plays in the APPA beginner division
ttimberlak443 has achieved Level 3 in PbNation Pursuit
Try resetting the velocity adjuster to the stock setting. It probably won't fix the problem, but we can try starting fresh. Flush the end cap 1st and turn the velocity adjustment screw 2 1/2 round into the end cap.

It might also be the cup seal. If it is, just call up Azodin and I'm sure they will fix you up.
ttimberlak443 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2012, 05:37 PM #3
rdpb196
 
 
rdpb196's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: hawthorn woods il
rdpb196 owns a Planet Eclipse Etek
rdpb196 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
rdpb196 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
screw the end cap in farther and then try it
__________________
chicago kill joy
rdpb196 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2012, 06:12 PM #4
ttimberlak443
aaaaaaaand its gone
 
ttimberlak443's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Stephens City, VA
ttimberlak443 supports Team VICIOUS
ttimberlak443 posts videos on PbNation
ttimberlak443 plays in the APPA beginner division
ttimberlak443 has achieved Level 3 in PbNation Pursuit
I didn't see that you said you were using a low pressure tank. That might very well be the problem since that marker was designed to function with C02 which runs around 800 psi. See if you can barrow an HPA tank from some one or rent one from the field and see if that fixes it.

It shouldn't have anything to do with the velocity adjuster in the back, I was just thinking resetting it to stock might help us troubleshoot from all stock. Screwing it in even more would probably make things harder because there is added spring tension not allowing the striker to get caught on the sear. Only screw it in more if you need a higher FPS.
ttimberlak443 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump