Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 10-21-2009, 01:31 AM #1
cedricd1
 
 
Join Date: May 2009
Unhappy DM4 Problems. Won't shoot all of a sudden! Please Help!

Ok. So I have been paintballing a couple times now, and all of a sudden my gun won't shoot... It is a DM4 with a virtue chip in it. When I try to shoot my gun, my led light goes from blue to a flashing yellow. I can't figure out what the problem is.

I have tried to just turn off the eyes and shoot it that way, but I still haven't had any luck at all. I am getting really frustrated with it, so hopefully someone here knows how to fix it. I just got into paintball, so I am definitely in the learning stages of it. Thank you very much for any help!
__________________
I may be new to the site, but I'm not new to online selling. Please don't waste my time trying to scam me. Thanks!
cedricd1 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 10-21-2009, 01:37 AM #2
Macris
u n d e r d o g s ♥
 
Macris's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: 6OH!9
Macris donated to help Peyton Trent
Macris plays in the APPA D3 division
Macris is one of the top 500 posters on PbNation


http://home.advantagepb.com/manuals/virtuedm45.pdf
__________________
atlantic city rampage
Macris is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2009, 01:37 AM #3
Vale46
ViVa La Figa WLF
 
Vale46's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: San Diego
Change the battery with a good name brand battery.
__________________
Vale46 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2009, 01:40 AM #4
cedricd1
 
 
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by Vale46 View Post
Change the battery with a good name brand battery.
It has a brand new energizer 9v in it.. thx for the advice though!
__________________
I may be new to the site, but I'm not new to online selling. Please don't waste my time trying to scam me. Thanks!
cedricd1 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2009, 01:42 AM #5
cedricd1
 
 
Join Date: May 2009
Quote:
Originally Posted by Macris View Post
yea dl'd the manual... I tried resetting everything back to factory settings, but that didn't help anything either... Someone mentioned an LPR bolt or something like that... Anyone know what that is or if it could be the cause?
__________________
I may be new to the site, but I'm not new to online selling. Please don't waste my time trying to scam me. Thanks!
cedricd1 is offline   Reply With Quote
Old 10-21-2009, 01:47 AM #6
hipnopath
Cut it up Fresh.
 
hipnopath's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: San Antonio, Texas
hipnopath helped look for balloons
hipnopath is playing at Living Legends VI
hipnopath owns a Planet Eclipse Etek
hipnopath supports Team VICIOUS
Reset your settings:

3 turns out on the LPR
3 turns out on the HPR
Dwell: 18.

On my old DM6, these settings got me an easy 275 fps.
hipnopath is offline   Reply With Quote
Old 10-22-2009, 02:23 AM #7
p8ntballah
oG
 
p8ntballah's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: So805Cal
p8ntballah is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
^ resetting settings to factory usually works.

Little q/a: do you hear the bolt go back when airing up? any leaks? have you checked your solenoid?
__________________
"the odd ones fair better going against the odds"
p8ntballah is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2012, 12:40 PM #8
mwak00
 
 
mwak00's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
my dm4 is having the same issue. The solenoid clicks changed battery everything. nothing is working. it doesnt leak or anything. It just will not fire with the eyes on or off or at all. any thoughts? i just played with it on sunday.
mwak00 is offline   Reply With Quote
Old 09-27-2012, 01:07 PM #9
speedy2k4
BSH University
 
speedy2k4's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: MD
speedy2k4 is a Supporting Member
Make sure the bolt is not stuck, the Hyper 2 and LPR are set properly and the battery is fresh.
speedy2k4 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump