Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 10-06-2012, 09:18 PM #1
r_clarke
Disposable Heroes
 
r_clarke's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
TM15+RF RIP CLIP = missing feeds

Tm 15 with the RF transmitter in gun , and chip in the RC.
Works smooth about 70% of the time, but it misses some trigger pulls...
Even with New Batteries in Both Gun and hopper.

Ex: turned on the gun with EYES off, after turning on the RC.
Then pull, the 1st 3 or 4 will turn , but miss the 5th, then the 7th
in random ways like that..missing up to 4 trigger pulls b4 spinning again..

Happens while playing, so id like to know if there is a way to correct it..
__________________
Proudly Sponsored by:
On Target Paintball_Sport Smoke_
Hector's Outdoor Haven_Spraymore Landmines_
Animal Custom Paintball Gear_HitMan Gear
Psycho Scenario Mask covers

WEB
www.facebook.com/disposableheroespaintballteam
r_clarke is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 10-06-2012, 10:16 PM #2
TheEnglishGuy
 
 
Join Date: Nov 2008
Do you have the same problem if you try it with the side of the marker off and the RC held close to the open side with the antennae closest? If so sounds like a faulty board. If not, you could try adjusting both antennae so they're more directed towards each other.

English
TheEnglishGuy is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump