Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 07-23-2012, 04:56 PM #1
KAZAK WORRIER
eto Я
 
KAZAK WORRIER's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: *360*
Netgear Wireless Router Problem

model:Netgear WNDR3300
Firmware: dd wrt standard generic v24

The problem is that when i connect it to my modem, the modem doesn't connect with it. I have tried resetting both the router and modem. (The reason why i dd wrt is that the firmware from netgear was out of date and the router didn't work at all, so with this firmware it started working again).
__________________
★Я русский★
KAZAK WORRIER is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-24-2012, 09:41 AM #2
Ynnekdude
Carpe Diem
 
Ynnekdude's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
Quote:
Originally Posted by KAZAK WORRIER View Post
model:Netgear WNDR3300
Firmware: dd wrt standard generic v24

The problem is that when i connect it to my modem, the modem doesn't connect with it. I have tried resetting both the router and modem. (The reason why i dd wrt is that the firmware from netgear was out of date and the router didn't work at all, so with this firmware it started working again).
What do you mean the modem doesn't connect? As in, you don't get internet access via the router...?

What kind of modem is it? Are you sure the modem is functioning correctly? Can you access the router via 192.168.1.1?
__________________
"This is a hard job, and I'm not just saying this to win favour with lorry drivers. It's a hard job - change gear, change gear, change gear, check your mirrors, murder a prostitute, change gear, change gear, murder. That's a lot of effort in a day."


Russian Legion Fanclub #16
Ynnekdude is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 01:00 PM #3
KAZAK WORRIER
eto Я
 
KAZAK WORRIER's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: *360*
so when i connect the router to the modem the link light is off, and i dont have internet access.
When i connect straight from modem to my computer i have internet access.
The modem is an ARRIS which comcast provides.
When i tried to access the router through 192.168.1.1 it would tell me that there was no internet connection.
__________________
★Я русский★
KAZAK WORRIER is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2012, 03:09 PM #4
ShinDig
Party Over Here
 
ShinDig's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: SheeKago
ShinDig has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by KAZAK WORRIER View Post
so when i connect the router to the modem the link light is off, and i dont have internet access.
When i connect straight from modem to my computer i have internet access.
The modem is an ARRIS which comcast provides.
When i tried to access the router through 192.168.1.1 it would tell me that there was no internet connection.
I'm assuming you tried to reset to stock settings in dd-wrt rather than hitting the reset button on the back of the modem?
__________________
ShinDig is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2012, 04:17 PM #5
KAZAK WORRIER
eto Я
 
KAZAK WORRIER's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: *360*
the way you access dd wrt settings is through 192.168.1.1 and when i try it tells me that there is no connection.
__________________
★Я русский★
KAZAK WORRIER is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump