Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 06-07-2012, 02:51 PM #1
phayze
 
 
phayze's Avatar
 
Join Date: May 2012
Dynasty Ion problem

I have a dynasty ion and it is only showing up at 100 psi and the only small leak I can find is through the feed neck. Just changed the battery and cleaned/lubed internals.
Anyone else have this problem?
phayze is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 06-08-2012, 02:38 PM #2
kristopher swift
 
 
kristopher swift's Avatar
 
Join Date: May 2012
Quote:
Originally Posted by phayze
I have a dynasty ion and it is only showing up at 100 psi and the only small leak I can find is through the feed neck. Just changed the battery and cleaned/lubed internals.
Anyone else have this problem?
Same problem here. Been too busy at work to look into it. Hope to see what worked for you.
kristopher swift is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2012, 02:58 PM #3
MrDan8706
:D
 
MrDan8706's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: St. Louis, MO
MrDan8706 supports Pev's Paintball
MrDan8706 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
MrDan8706 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
MrDan8706 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Have you checked out your regulator to see if it's adjusted properly? Maybe it's turned all the way down to 100 psi.
__________________
Chemistry = black magic
MrDan8706 is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 11:30 AM #4
Iownskillas
 
 
Join Date: Mar 2012
what type of air reg do u have?cause i personally have a cp air reg,i can just adjust the psi on the back.if your still gettting these issues just get a cp reg

http://www.youtube.com/watch?v=GqFeel0QM80
Iownskillas is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 11:30 AM #5
Iownskillas
 
 
Join Date: Mar 2012
let me know if you get that same gun,and we will go from there
Iownskillas is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2012, 03:37 PM #6
theblindchicken
49'er
 
theblindchicken's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Long Beach, CA
theblindchicken is an NCPA player
theblindchicken is an NCPA National Champion
theblindchicken plays in the APPA D5 division
Through the feedneck? Have you checked the orings on your bolt and the breech? It may be damaged or worn down enough to where there isn't a good enough seal.

Under what conditions does it leak? All the time? Bolt forward?

Your gauge may be broken, but it wouldn't hurt to do some reg maintenance.

Do you have a QEV? Your solenoid may be damaged and may be flowing air constantly.
theblindchicken is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2012, 10:04 PM #7
Iownskillas
 
 
Join Date: Mar 2012
i used to have the same issues,change the oring on the top of the air reg,turn up your operating psi a bit.thats what i did
Iownskillas is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump