Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 06-08-2012, 05:34 PM #1
phayze
 
 
phayze's Avatar
 
Join Date: May 2012
Bolt problem

I just took out my bolt on my Proto SLG 08, and now when I go to put it back in, it doesn't like seed in all the way. When you put it in, you give it that little extra push for it to go all the way in. Mine is not doing that.
I have already cleaned and lubed everything and still won't go in.
phayze is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 06-08-2012, 11:41 PM #2
tgs-killer
Arkitect
 
tgs-killer's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Southern California
 has been a member for 10 years
Did you make sure that the external bolt bumper is not out of place?
Orings can swell on occasion (as to the cause is beyond me), so installing the bolt as you quote "normally" would, would be affected as a result. From my experience, my SLG had a bit of Oring swelling, so I simply replaced the Orings (all of them, with some green HNBR70 Orings) and reinstalled the external bolt bumper, relubricated with DOW/silicone and my bolt assembly went in with no fret. Hopefully this is the case and not anything more

-Jarred
tgs-killer is online now   Reply With Quote
Old 06-09-2012, 02:15 PM #3
phayze
 
 
phayze's Avatar
 
Join Date: May 2012
Thanks again jarred. I'll post again, I'm just going to get the o-rings next time I go paintballing at the shop. I don't feel like ordering more than I need online.

The front o-ring does look a tad swelled. Might as well do them all though.
phayze is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump