Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 05-29-2012, 01:27 PM #1
krazie805
 
 
Join Date: Jun 2010
consistency issues +/- 20fps

Well i have some consistency issues.. it was shooting +/- 5fps now it shoots about 20fps +/- i dont know why ive relubed it readjusted lpr hpr.. lubes those chronod fine then after on game + or - 20fps.. its a stock bolt and everything 2.3 board, lpr and hpr are drilled umm and thats about it.. gun has seen alot of paint though.. there is no color inside the gun all of the anodization got worn off by the bolt i do have a new solenoid sitting around havnt tryes that yet
krazie805 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-29-2012, 02:06 PM #2
tacxplosion
 
 
tacxplosion's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Guatemala (for real)
have you tried changing the bolt/pin o'rings? if they're too beat up they might be dragging or not sealing correctly.
tacxplosion is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 02:48 PM #3
tlmiller
 
 
tlmiller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: AZ, USA
tlmiller is for the Gunfight
did you rebuild the regs?

That's been the #1 culprit in my experience for massive consistency issues.
__________________
Pics and specs of my markers...tired of updating

Copy and paste this into your signature if you use Linux.
tlmiller is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 02:48 PM #4
krazie805
 
 
Join Date: Jun 2010
Quote:
Originally Posted by tacxplosion View Post
have you tried changing the bolt/pin o'rings? if they're too beat up they might be dragging or not sealing correctly.
Havnt tried that but all the orings were replaced like 10 or 12 cases of paint ago lol.. ill give it a look

Quote:
Originally Posted by tlmiller View Post
did you rebuild the regs?

That's been the #1 culprit in my experience for massive consistency issues.
I just relubed the lpr today not the reg tho ill try that.. i cant chrono it until saturday and i play sunday

Last edited by krazie805 : 05-29-2012 at 02:52 PM.
krazie805 is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 02:57 PM #5
tlmiller
 
 
tlmiller's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: AZ, USA
tlmiller is for the Gunfight
I would try that. When my 06 Quest was recently having these issues (amonst others) it was all down to both regs needing all new orings and lube. Had massive inconsistency and had issues with it sometimes leaking, turned out it was just my HPR needed new orings & lube. Once I did that (had rebuilt the LPR the week before due to creeping) it's been perfect since, and it's in much the same condition internally as you describe yours, that the anno has long since been worn off from use.
__________________
Pics and specs of my markers...tired of updating

Copy and paste this into your signature if you use Linux.
tlmiller is offline   Reply With Quote
Old 05-29-2012, 06:24 PM #6
krazie805
 
 
Join Date: Jun 2010
Cool ima give it a try.. ima bring my cp reg to test also just incase thise is a 07 quest but its the 4th body made hopefully thats all it is..

Lubed the reg and changed the orings.. works great now also changed the orings on the back pin or whatever snatch pin thingy..

Last edited by krazie805 : 06-08-2012 at 08:57 PM.
krazie805 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump