Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 05-01-2012, 12:36 PM #1
Schuttsr1
 
 
Schuttsr1's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: MN
Etha not firing

Hey guys,
I bought a new etha a few months ago only shoot about 500 balls through it and played one game with it. I got it out this weekend to test out the new rotor on it and it wont fire.
I press the trigger and it blinks fast red at me. I changed batterys and tried resetting the board and nothing. I took most of it apart to inspect the gun and all looks to be well and in place.
Can some one send me in the right direction? I apoligize in advance for any ingnorince sinc this is my first all electro marker.
Thanks
Schuttsr1 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-01-2012, 01:05 PM #2
Fenix001
 
 
Fenix001's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: MA
What does the manual say flashing red means?

What kind of battery did you put in? I have the best luck with Duracell.
Fenix001 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 01:45 PM #3
calvman
Clickety screeeee
 
calvman's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Annual Supporting Member
calvman is a Mega Moderator
calvman is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
calvman is BST Legit
calvman is playing at Living Legends VII
Will the gun fire if you turn the eyes off?
__________________

"Always buy the biggest bottle."


ASM|macroline guy|BPP|DAB Photo|Inception|Powered by EXALT
calvman is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 02:17 PM #4
Schuttsr1
 
 
Schuttsr1's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: MN
I used a everready battery I have a big pack of them. It wont shoot with the eyes off either.
Schuttsr1 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2012, 02:28 PM #5
charlesw695
 
 
Join Date: Oct 2011
Use name brand batteries.
__________________
EGO 09
Prophecy Z2
Crossfire 45cu 4500psi
Empire 48cu 4500psi
charlesw695 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 09:16 AM #6
Schuttsr1
 
 
Schuttsr1's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: MN
Indeed it was the battery. Put in a duracell and it works just fine now. Thanks
Schuttsr1 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 09:23 AM #7
calvman
Clickety screeeee
 
calvman's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Annual Supporting Member
calvman is a Mega Moderator
calvman is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
calvman is BST Legit
calvman is playing at Living Legends VII
I wouldn't have thought Everready were that bad. Glad to hear you figured it out.
__________________

"Always buy the biggest bottle."


ASM|macroline guy|BPP|DAB Photo|Inception|Powered by EXALT
calvman is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2012, 09:56 AM #8
Fenix001
 
 
Fenix001's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: MA
Glad to hear it. It is always a good idea to spend an extra couple bucks for a Duracell. I never have good luck with any other battery holding up for very long.
Fenix001 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump