Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 04-09-2012, 08:08 PM #85
papaintballer15
Ya, thats me at your base
 
papaintballer15's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: sticks of PA
Annual Supporting Member
 has been a member for 10 years
papaintballer15 is playing at Living Legends V
papaintballer15 is playing at Living Legends VII
papaintballer15 supports Bob Gurnsey
papaintballer15 posts videos on PbNation
papaintballer15 has achieved Level 3 in PbNation Pursuit
papaintballer15 is one of the top 1000 posters on PbNation
im running a zalman 9900 on my cpu. still staying in mid to high 30's so I cant complain. Id imagine if I pushed it to like 4.5 id start encountering problems
__________________
Part of my Evo collection for sale
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=4027625
papaintballer15 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-09-2012, 08:15 PM #86
rs2606
USMC
 
rs2606's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Jacksonville FL
rs2606 owns a Planet Eclipse Ego
rs2606 has perfected Level 2 in PbNation Pursuit
Here is a screenshot of my 2x 7970's at work in bf3 maxed out.

http://i356.photobucket.com/albums/o..._59_26_992.jpg

Photobucket limited the res but it's 5916x1080 across 3x 23.5 inch monitors
rs2606 is offline  
Old 04-09-2012, 08:33 PM #87
toolbandfan
The dude abides
 
toolbandfan's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
toolbandfan is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
toolbandfan is playing at Living Legends VII
Quote:
Originally Posted by prpntblr95 View Post

I have a Cooler Master Hyper 212+ but I heard that won't get me far overclocking wise

Really doubt that's your first problem with overclocking it.


Are you having problems overclocking it now? Have you even tried doing it yet?
__________________
MY FEEDBACK!

Last edited by toolbandfan : 04-09-2012 at 08:36 PM.
toolbandfan is offline  
Old 04-09-2012, 08:40 PM #88
Oedipus
god save captain slow
 
Oedipus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Butts
Oedipus supports DLX Technology
Bulldozer can't put the power on the ground anyway so all you're doing by overclocking it to its limits is generating a bunch of heat and stressing out your PSU.
Oedipus is offline  
Old 04-09-2012, 08:43 PM #89
prpntblr95
Haters gonna Hate
 
prpntblr95's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 702
prpntblr95 owns a Planet Eclipse Ego
prpntblr95 owns a Planet Eclipse Ego
prpntblr95 supports Team VICIOUS
prpntblr95 is one of the top 500 posters on PbNation
prpntblr95 is Legendary
Quote:
Originally Posted by toolbandfan View Post
Really doubt that's your first problem with overclocking it.


Are you having problems overclocking it now? Have you even tried doing it yet?
I do not physically have it in my possession yet. I ordered it yesterday but reading on OCN some other people posted about it and some of the replies were saying it wouldn't get much further than 4.5-4.7ghz

I wanna try and push it to 5ghz and I've seen CPU-Z's with it above 5ghz
__________________
prpntblr95 is offline  
Old 04-09-2012, 08:49 PM #90
Supra_MKIII
Check your math.
 
Supra_MKIII's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Not what you think
Overclocking is a game of diminishing returns...

You're better off buying a good CPU rather than trying to OC the piss out of a mediocre one.
__________________
ST:Tech- We write Haikus. Also, THE PLAGUE

2001 Viggen // Stage 1 Oil Injection // Stage 3 Exhaust Leak // Wet Clutch Mod
Supra_MKIII is offline  
Old 04-09-2012, 08:52 PM #91
toolbandfan
The dude abides
 
toolbandfan's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
toolbandfan is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
toolbandfan is playing at Living Legends VII
Quote:
Originally Posted by prpntblr95 View Post
H100, H80 or Antec Kuhler 920 to cool my i7-2700k?

I have a Cooler Master Hyper 212+ but I heard that won't get me far overclocking wise

He is not the one with the bulldozer guys.


Quote:
Originally Posted by prpntblr95 View Post
I do not physically have it in my possession yet. I ordered it yesterday but reading on OCN some other people posted about it and some of the replies were saying it wouldn't get much further than 4.5-4.7ghz

I wanna try and push it to 5ghz and I've seen CPU-Z's with it above 5ghz

If your motherboard, ram, and CPU are able to work right at 5ghz, you can probably get your CPU to 5ghz. It's definitely not just slapping some expensive heatsink on it and magical overclocking leprechauns work their magic.

I'd save your money for now, try the 212+ first.
__________________
MY FEEDBACK!

Last edited by toolbandfan : 04-09-2012 at 09:05 PM.
toolbandfan is offline  
Old 04-09-2012, 09:10 PM #92
prpntblr95
Haters gonna Hate
 
prpntblr95's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: 702
prpntblr95 owns a Planet Eclipse Ego
prpntblr95 owns a Planet Eclipse Ego
prpntblr95 supports Team VICIOUS
prpntblr95 is one of the top 500 posters on PbNation
prpntblr95 is Legendary
Quote:
Originally Posted by toolbandfan View Post
He is not the one with the bulldozer guys.





If your motherboard, ram, and CPU are able to work right at 5ghz, you can probably get your CPU to 5ghz. It's definitely not just slapping some expensive heatsink on it and magical overclocking leprechauns work their magic.
Thank you for the above comment

Mobo is a Asrock Z68 Extreme 3 Gen 3
Ram is Kingston Hyper X Genesis 1600 Mhz
__________________
prpntblr95 is offline  
Old 04-09-2012, 09:39 PM #93
Ynnekdude
Carpe Diem
 
Ynnekdude's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Chicago
My 980 is at 4.0ghz... I'm happy. I see no point in overclocking higher other than being able to say "Im at ____."
__________________
"This is a hard job, and I'm not just saying this to win favour with lorry drivers. It's a hard job - change gear, change gear, change gear, check your mirrors, murder a prostitute, change gear, change gear, murder. That's a lot of effort in a day."


Russian Legion Fanclub #16
Ynnekdude is offline  
Old 04-09-2012, 10:18 PM #94
Pariel
 
 
Pariel's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: NJ
I just used the auto-overclocker to put my 2500K at 4Ghz. I don't see a good reason to do any more than that.

Got to use it to transcode some video with it today, and I was amazed by how much faster it was than the school computers I'm used to.
Pariel is offline  
Old 04-09-2012, 10:30 PM #95
big_scott
Has a good personality.
 
big_scott's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Columbus, OH
Annual Supporting Member
big_scott is a founding member
big_scott is BST Legit
big_scott supports DLX Technology
NewEgg's Auto Notify emails for the 680's might as well just say "Too ****ing slow, *****."
__________________
big_scott is offline  
Old 04-09-2012, 11:05 PM #96
OhIoCoNtRActKilLa
 
 
Join Date: Jun 2007
To buy a 2nd 570, or to not buy a 2nd 570. That is the question.
OhIoCoNtRActKilLa is offline  
Old 04-09-2012, 11:37 PM #97
Promagistrate
such motto
 
Promagistrate's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: CA
Promagistrate owns a Planet Eclipse Geo
Promagistrate has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
Promagistrate has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Promagistrate supports DLX Technology
Don't, save the cash and wait. Sell your current 570 when the time is right and buy a more powerful single card.
__________________
wat
wat
wat
wat
wat
Promagistrate is offline  
Old 04-09-2012, 11:54 PM #98
paintballking72
Yummy! :-)
 
paintballking72's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Midwest(Ks) ((316))
paintballking72 owns a Planet Eclipse Ego
Well with all this speak of video cards. I think my video card is causing my problems with running Car Pack mods on GTA IV. Don't think my card can handle loading all those HD cars, even though all my other settings are set on low.
paintballking72 is offline  
Old 04-10-2012, 12:34 AM #99
Oedipus
god save captain slow
 
Oedipus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Butts
Oedipus supports DLX Technology
What card do you have?
Oedipus is offline  
Old 04-10-2012, 12:37 AM #100
*knock-out05*
Where's my boomstick?!
 
*knock-out05*'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Keesler AFB, MS
*knock-out05* posts videos on PbNation
*knock-out05* is one of the top 500 posters on PbNation
*knock-out05* is Legendary
If I was going to incorporate my rig inside a desk, what would I need to make that happen and to make sure it is properly grounded since the desk is going to be wood?
__________________
the Chive

T:GDT Rave | BBB | iPod/Zune/iPhone/iPod Touch Repair | WTB Broken iPods

ST: Tech : Danny, smartest in STT.
*knock-out05* is offline  
Old 04-10-2012, 12:54 AM #101
Oedipus
god save captain slow
 
Oedipus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Butts
Oedipus supports DLX Technology
As long as your ac power source is grounded, you will be fine.
Oedipus is offline  
Old 04-10-2012, 01:04 AM #102
*knock-out05*
Where's my boomstick?!
 
*knock-out05*'s Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Keesler AFB, MS
*knock-out05* posts videos on PbNation
*knock-out05* is one of the top 500 posters on PbNation
*knock-out05* is Legendary
Danke, good sir.
__________________
the Chive

T:GDT Rave | BBB | iPod/Zune/iPhone/iPod Touch Repair | WTB Broken iPods

ST: Tech : Danny, smartest in STT.
*knock-out05* is offline  
Old 04-10-2012, 02:10 AM #103
Pariel
 
 
Pariel's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: NJ
OK, it seems like my Samsung F3 is having issues. I'm running it as my main storage/games/whatever drive, and it just seems to have issues. Recently when I've been running Steam games off it, they just freeze. Same goes for a few videos (this may be unrelated, as I think both times playing them in VLC solved that).

Also, if I try to do error-checking (which I'm not sure is even what I want here), it says it has to dismount it, and when I tell it to do so, it appears to do nothing.

So, uh, suggestions?
Pariel is offline  
Old 04-10-2012, 02:29 AM #104
Promagistrate
such motto
 
Promagistrate's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: CA
Promagistrate owns a Planet Eclipse Geo
Promagistrate has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
Promagistrate has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
Promagistrate supports DLX Technology
Run chkdsk before windows boots I suppose. Me finks you could schedule that to run on nect boot but alas I can't remember how.
__________________
wat
wat
wat
wat
wat
Promagistrate is offline  
Old 04-10-2012, 02:54 AM #105
Oedipus
god save captain slow
 
Oedipus's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Butts
Oedipus supports DLX Technology
Let's try posting this again.

First thing to check is the system event logs. Look for "disk" entries. If you see these, it's either a disk problem or a controller problem; the description for the event will specify.

Second, download and burn this, then boot from it: http://majorgeeks.com/Samsung_Drive_...til_d5769.html
Oedipus is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump