Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-03-2012, 11:55 AM #1
Sterling Archer
 
 
Join Date: Apr 2012
SLG not chronoing consistently

I have an SLG '09 and the other day at the field I was chronoing it. It was all over the place. It ranged from 230-280 on 5-6 shots. I have changed all the major o-rings and the bumper and have lubed the o-rings. Regardless, the problem has persisted.

There are no after market parts in the gun and I use the stock barrel. I was shooting new Draxis paint and using a steely tank. I have an Halo feeder, but I do not think that really matters.

Can anyone help me?
Sterling Archer is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-05-2012, 09:23 AM #2
gndmepyon
Nothing
 
gndmepyon's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: 801
 has been a member for 10 years
gndmepyon owns a Planet Eclipse Ego
gndmepyon owns a Planet Eclipse Ego
gndmepyon supports Team VICIOUS
Paint to bore match can cause that. Also making sure the Reg is properly lubed.
gndmepyon is offline   Reply With Quote
Old 04-05-2012, 03:30 PM #3
neo2000x
 
 
neo2000x's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Boston
neo2000x supports our troops
A 50fps variance is a lot, even with a bad paint to bore match. Like the previous post said, clean and lube the reg. Also try a new battery.
neo2000x is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 11:53 AM #4
Big Daddy4891
Holeshot
 
Big Daddy4891's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: Poconos
Big Daddy4891 has achieved Level 3 in PbNation Pursuit
Its most likely the reg, mine did the same thing. I got a new reg and it was all good.
Big Daddy4891 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump