Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 12-13-2011, 04:24 PM #1
crazy baller55
Super Ninja
 
crazy baller55's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Florida
 has been a member for 10 years
crazy baller55 owns a Planet Eclipse Etek
Electronic problem

So I just installed a blackheart board into my sft shocker. When I first installed it, it worked fine. Now everytime I plug in the battery it just turns itself on and blinks constantly, it won't let me use the power switch either. I checked out ZDSPB and attempted what they said to do, no luck. I have a parker solenoid if thats relevant at all. I'm just wondering if it is a short in my board possibly. I know this may be kind of hard to diagnose without seeing the board and the solenoid but any suggestions will help. Thanks in advance.

This is what ZDSPB suggested:
"Shocker turns on as soon as the battery/wire harness is plugged in, and the power switch doesn't work.
Check the pins inside the connectors for the wire harness on both boards. Most likely the pins are bent and coming in contact with one-another. See Board Damage at the bottom of the page.
Check the wire harness for any paint splatter. This may cause a jump in the circuit and exhibit a problem."
__________________
Russian Legion Fan # 235
Miami Effect Fan # 81
Feedback: http://www.pbnation.com/feedback.php?&u=70095
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."
crazy baller55 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-13-2011, 07:45 PM #2
Uziel Gal
It's not a Geo2, honest..
 
Uziel Gal's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: London, UK
Uziel Gal donated to help Peyton Trent
Uziel Gal owns a Planet Eclipse Geo
Uziel Gal owns a Planet Eclipse Ego
Uziel Gal supports our troops
Any screw damage to the upper board?
Uziel Gal is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2011, 10:33 PM #3
crazy baller55
Super Ninja
 
crazy baller55's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Florida
 has been a member for 10 years
crazy baller55 owns a Planet Eclipse Etek
Quote:
Originally Posted by Uziel Gal View Post
Any screw damage to the upper board?
Nope no damage. Now there is a different problem.... the board won't even turn on

I'm thinking it may have something to do with the wiring harness.

Edit: I feel like a dummy. I didn't notice that the negative wire on my battery harness broke but was just hanging on by rubber... So I know where i need to start now .....
__________________
Russian Legion Fan # 235
Miami Effect Fan # 81
Feedback: http://www.pbnation.com/feedback.php?&u=70095
"May God have mercy upon my enemies, because I won't."

Last edited by Uziel Gal : 12-14-2011 at 12:37 AM. Reason: Double post.
crazy baller55 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump