OMG, this sucks - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 12-14-2003, 05:21 PM #1
Akadian
Gangsta Bounce
 
Akadian's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
OMG, this sucks

I have a 5 year old HP, lol and it has a 2 gigabyte hard drive. That sucks so bad, I never realized it before until today. Thank god Im getting a new computer for christmas.
Akadian is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-14-2003, 05:33 PM #2
SonOfTheSouth
Suicide Messiah
 
SonOfTheSouth's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Location: Between Heaven and Hell
 has been a member for 10 years
Mine is 11.
__________________
D.A.M.M.
Drunks Against Mad Mothers


On the day old Curtis died, nobody came and prayed.
Ol' preacher said some words, and they chunked him in the grave.
Well, he lived a lifetime, playin' the black man's blues
And on the day he lost his life, that's all he had to lose
SonOfTheSouth is offline  
Old 12-14-2003, 05:35 PM #3
toddshutter (Banned)
Banned
 
toddshutter's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: **804**
 has been a member for 10 years
i have a 80 gb hard drive. Flat Screen Windows XP Dell Computer. with pentium 4
toddshutter is offline  
Old 12-14-2003, 05:37 PM #4
Akadian
Gangsta Bounce
 
Akadian's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
the computer aIm getting has 120 gigabyte hard drive
Akadian is offline  
Old 12-14-2003, 05:53 PM #5
Jdaswat
Banned
 
Jdaswat's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Central Florida
 has been a member for 10 years
...
Jdaswat is offline  
Old 12-14-2003, 06:09 PM #6
Mcot2
 
 
Mcot2's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: 207
 has been a member for 10 years
I had a comp about 3 years ago maybe 4 years ago, but it had a cyrix m2 processor (worse than a p2) a 1.96 gb hard drive, and a flimsy 12x cdrom drive. 32mb of memory and like 4mb of intergrated graphics. I used to play cs with it and got 10 fps. Thank god we got a new computer 3 years ago, 2 years ago, a year ago, 6 months ago, and I just got a new one yesterday
__________________
FEEDBACK
Mcot2 is offline  
Old 12-14-2003, 06:10 PM #7
Mcot2
 
 
Mcot2's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: 207
 has been a member for 10 years
we moved from:

mac, to cyrix, to p3 667, to AMD 1.3 ghz, to my laptop with p3 800, to my new comp amd 2800+.
__________________
FEEDBACK
Mcot2 is offline  
Old 12-14-2003, 06:17 PM #8
Gunny/Killa
thelilEngine/\thatCouldnt
 
Gunny/Killa's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Pittsburgh, PA
 has been a member for 10 years
I got a 4 year old dell, Pentium 4, 80gb, 257, and it still roxors
__________________
REMEMBER 12/29/03 the day the greatest thread was killed.
Gunny/Killa is offline  
Old 12-14-2003, 06:18 PM #9
paintballer18333
 
 
paintballer18333's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
 has been a member for 10 years
I feel your pain mine is a 4 year p3 luckily im getting a sweet one for x mas too i cant wait.
paintballer18333 is offline  
Old 12-14-2003, 06:40 PM #10
JackSwitchBlade
Super Taranta
 
JackSwitchBlade's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
 has been a member for 10 years
My only complant is my GeForce 2 MX 400 32mb vid card
__________________
"Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary
Safety, deserve neither Liberty nor Safety."
-- Benjamin Franklin
JackSwitchBlade is offline  
Old 12-14-2003, 06:59 PM #11
TiMie74
 
 
TiMie74's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: ws, ny
 has been a member for 10 years
this old laptop i got for free had a 120 mhz proccesor, 32 mb of ram (god knows what kind), 650 mb harddrive, and right now it barely runs linux with blackbox.

TiMie74 is offline  
Old 12-14-2003, 07:05 PM #12
Jdaswat
Banned
 
Jdaswat's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Central Florida
 has been a member for 10 years
clay aiken.
Jdaswat is offline  
Old 12-14-2003, 07:27 PM #13
ssgaR
(yಠ,ಠ)y
 
ssgaR's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Nanaimo
ssgaR is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
i have an ancient mac in our basement, its black and white, no OS, only has 5 inch floppy.

we also have a 286, 486 (both are like 20 mhz) and a pentium 1 200mhz. Also a p3 533mhz, and this p4 1.6 ghz....we have lots of comps.
__________________
flickr

"Originally posted by paintchk2: You sir are an ***."
ssgaR is offline  
Old 12-14-2003, 07:38 PM #14
Reaper22
Banned
 
Reaper22's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Minnesota
 has been a member for 10 years
120gig hd, 2.6P4, 512pc2700ram, geforce4 mx440 64mb, 19" flatscreen

i need a better video card then i'm all set
Reaper22 is offline  
Old 12-14-2003, 08:29 PM #15
hobojoe
 
 
hobojoe's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: dana point
 has been a member for 10 years
i have a 120GB and a 250GB with a 2.8 p4 dual 19" flatscreens
__________________
bang anus
hobojoe is offline  
Old 12-14-2003, 08:35 PM #16
elTwitcho
***** ***** *****
 
elTwitcho's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Toronto Canada
 has been a member for 10 years
Yes and my penis/computer is biggest/best of all.

Up until a few months ago I was using the comp at my mom's place which is a p2 450 mhz and now I've moved up to a P3 800 mhz with Voodoo Banshee video card and I'm happy as hell with it. It's all about perspective you see
__________________
ST:Photo - Trust me, you made a wrong turn

A Haiku about Life - By Secret Asian Man
twitch slaps me around
he likes to make me his *****
Because of small cock
elTwitcho is offline  
Old 12-15-2003, 08:56 AM #17
RIAA
Banned
 
RIAA's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally posted by JackSwitchBlade
My only complant is my GeForce 2 MX 400 32mb vid card



Same here, getting a 9800 Pro soon though.
RIAA is offline  
Old 12-15-2003, 09:17 AM #18
heyheyheyfrompbr
Banned
 
heyheyheyfrompbr's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
 has been a member for 10 years
i have an old pentium 1 166mhz with 16 mb of ram down here... still runs win95, but i ripped out the 2gb harddrive to run suse on...
heyheyheyfrompbr is offline  
Old 12-15-2003, 09:18 AM #19
RIAA
Banned
 
RIAA's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
 has been a member for 10 years
Believe it or not, I have a 386 running 3.1

My dad uses it to run some ancient program on.
RIAA is offline  
Old 12-15-2003, 10:21 AM #20
CrazyChunk
 
 
CrazyChunk's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: 703 NVA baby.
 has been a member for 10 years
i would never buy a computer system like compact or dell because buying the same parts is soooo much less expensive then if you put it and put it togather your self.. last year for 550, i made a amd1800+, 512 pc2100 corsair ram, g4 4200 apg8x 128mb video card, only 20 gig hd though, a 19' kds flat screen *not flat panel, mine is simply crt monitor with flat glass for less glare* and a msi mb, not sure off hand, but im just to lazy to find out...

but i build this enite system for 550.. i already had flopy driver, cd-rom, and case.. if you ask me, for a year old computer for 550 its a good system
CrazyChunk is offline  
Old 12-15-2003, 10:25 AM #21
RIAA
Banned
 
RIAA's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally posted by CrazyChunk
i would never buy a computer system like compact or dell because buying the same parts is soooo much less expensive then if you put it and put it togather your self.. last year for 550, i made a amd1800+, 512 pc2100 corsair ram, g4 4200 apg8x 128mb video card, only 20 gig hd though, a 19' kds flat screen *not flat panel, mine is simply crt monitor with flat glass for less glare* and a msi mb, not sure off hand, but im just to lazy to find out...

but i build this enite system for 550.. i already had flopy driver, cd-rom, and case.. if you ask me, for a year old computer for 550 its a good system

Thanks Capt. Obvious!
RIAA is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump