Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 11-09-2011, 06:44 PM #1
SMpaintball78
 
 
SMpaintball78's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: cincinnati, ohio
evil omen problem, please help

hey guys, im trying to get this evil omen to work. a friend of mine has always been struggling for money and loved to play so i got this omen from a guy i know and want to get it working so i can take him to play this weekend.

problem- the gun will shoot, just not consistantly. i have followed all the troubleshooting in the manual and cant get it. the gun will shoot on the first trigger pull, then i will keep pulling the trigger and a few seconds later it will shoot again, then wait then shoot again etc. after it shoots and i keep pulling the trigger i can hear the board clicking. i tried to adjust the bps and didnt help.

anyone got any ideas, help me out. i plan on letting him have the gun and wanted him to have something that worked nicely. this would be fine, it just shoots about one ball every 2 seconds.

thanks for your help.
__________________
First On Race Day
2005 Ford F-350 6.0 Powerstroke Diesel
-4 inch turbo-back straight pipe
-SCT tuned by Matt @ Gearhead perf.
1965 Ford Mustang 302 V8
-edelbrock carb, hooker headers, turbo mufflers, edelbrock intake, Shift kit, american racing rims

** NEW FEEDBACK +32/-0**
SMpaintball78 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 11-12-2011, 10:50 AM #2
SMpaintball78
 
 
SMpaintball78's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: cincinnati, ohio
no one knows anything about these things?
__________________
First On Race Day
2005 Ford F-350 6.0 Powerstroke Diesel
-4 inch turbo-back straight pipe
-SCT tuned by Matt @ Gearhead perf.
1965 Ford Mustang 302 V8
-edelbrock carb, hooker headers, turbo mufflers, edelbrock intake, Shift kit, american racing rims

** NEW FEEDBACK +32/-0**
SMpaintball78 is offline   Reply With Quote
Old 11-14-2011, 04:59 PM #3
paintballer0032
 
 
paintballer0032's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: ohio
paintballer0032 owns a Planet Eclipse Etek
you might need a new sear spring or battery. i personally have never owned an omen but thats what it sounds like
__________________
Because why do you want your Tippy to look like the P.O.S. rental markers at the feild???
The only difference between Osama and Obama is "BS"
I suck at running..unless i have 10 balls flying at me in 1 second!..Then im like Forest Gump
TIPPMANN OF THE MONTH JANUARY WINNER
White Widow mmmmm
paintballer0032 is offline   Reply With Quote
Old 12-02-2011, 10:47 PM #4
Spartan X
Unbanned
 
Spartan X's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Maryland
Spartan X is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
It sounds like the battery.

Maybe the sear needs to be cleaned?

Or the HPR is over pressurized, try turning it down all the way and work your way back up.
Spartan X is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2011, 07:36 PM #5
Redz948
Member
 
Redz948's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: NY
Redz948 is playing at Living Legends III
Redz948 owns a Planet Eclipse Ego
Redz948 supports Team VICIOUS
sounds like the battery to me man
__________________
CCMEd Outkast
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=3750202

Check out WhetstoneReview.com
Redz948 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump