Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 12-10-2011, 11:51 PM #22
PaInTeRjOe_BkO
HOTCAKE$
 
PaInTeRjOe_BkO's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: 630
PaInTeRjOe_BkO is reppin' sidebar 4 life
so i accidentally turned my renderer from the default to d3d or whatever and now the game wont open WHAT DO!!??!?!?
__________________
I am the one they call BEARCOAT
PaInTeRjOe_BkO is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 12-11-2011, 03:08 AM #23
PaInTeRjOe_BkO
HOTCAKE$
 
PaInTeRjOe_BkO's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: 630
PaInTeRjOe_BkO is reppin' sidebar 4 life
does anyone know how to fix this? i did the whole DEP trick but no dice. half life launcher has stopped working. crash to desktop.
__________________
I am the one they call BEARCOAT
PaInTeRjOe_BkO is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011, 04:11 PM #24
-=TigerPB=-
 
 
-=TigerPB=-'s Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Laramie, WY
 has been a member for 10 years
You could just try uninstalling/reinstalling Half Life. That should fix the problem.
__________________
Go Pokes!
-=TigerPB=- is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2011, 08:03 PM #25
PaInTeRjOe_BkO
HOTCAKE$
 
PaInTeRjOe_BkO's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: 630
PaInTeRjOe_BkO is reppin' sidebar 4 life
i did- it didnt. im kinda furious... it seems to be a well known problem online... but no solution.
__________________
I am the one they call BEARCOAT
PaInTeRjOe_BkO is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump