Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 05-17-2011, 05:55 PM #1
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
ego 08/ geo board

Will a stock geo board work in a 08 ego
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 05-17-2011, 06:21 PM #2
pupANsuds
 
 
pupANsuds's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Bakersfield, CA
no, it sure wont

tried it a few months back, the geo board is longer and wont clear the noid
pupANsuds is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 06:40 PM #3
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
Ok thanks man
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 06:48 PM #4
outkast kid
 
 
outkast kid's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philadelphia
outkast kid is a Paintball photographer
Why would you even want to make your gun work incorrectly? Even if a geo board could fit in your frame, it's not designed to work on an ego. Might as well try to fit a Matrix board in your ego.
outkast kid is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 07:57 PM #5
ZGILBERT93
THE REAL GRAPEFACE
 
ZGILBERT93's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pottsville, PA
ZGILBERT93 owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by outkast kid
Why would you even want to make your gun work incorrectly? Even if a geo board could fit in your frame, it's not designed to work on an ego. Might as well try to fit a Matrix board in your ego.
What do you mean not designed to work? If it fit and everything was in the right location it should work fine. (stock settings changed of course). Edit: 09 noids are different, that might effect something.
__________________
Planet Eclipse Geo....http://www.pbnation.com/showthread.p...zgilbert93+geo

Holographic Red Dot Scopes....http://www.pbnation.com/showthread.p...3#post70841823

Last edited by ZGILBERT93 : 05-17-2011 at 08:01 PM.
ZGILBERT93 is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 08:03 PM #6
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
The reason I asked is cuz I just got a gun off trade and it has a tadoa board I want an led board and I saw a geo board just didn't know if it was the same
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old 05-17-2011, 08:05 PM #7
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
Dont want an led board
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 01:59 AM #8
thedjap1 (Banned)
Im Faster& Stronger
 
Join Date: Nov 2008
thedjap1 owns a Planet Eclipse Ego
What would ever make you think a board designed for a spool gun (geo) would work in a poppit like a ego. They are completely different.
thedjap1 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 07:37 AM #9
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
Well they came out the around the same yr and to keep cost down y redesign another board when they can flash the programs onto them and in reality it prob has the same settings just different numbers
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 11:45 AM #10
ZGILBERT93
THE REAL GRAPEFACE
 
ZGILBERT93's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pottsville, PA
ZGILBERT93 owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by thedjap1 View Post
What would ever make you think a board designed for a spool gun (geo) would work in a poppit like a ego. They are completely different.
This comming straight from 7lash a few threads below you. "During the prototyping stages of Geo2 we used Ego10 boards with dual-boot capabilities for our pro teams so that we could quickly swap boards between different guns in the pits." A poppet and a spool can have the same board...... The only thing I see different is the stock settings that would affect anything. Stop being so ignorant.
__________________
Planet Eclipse Geo....http://www.pbnation.com/showthread.p...zgilbert93+geo

Holographic Red Dot Scopes....http://www.pbnation.com/showthread.p...3#post70841823
ZGILBERT93 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 12:19 PM #11
AoSpades
You want Boom Boom?
 
AoSpades's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Japan...ish
Annual Supporting Member
AoSpades is BST Trusted
AoSpades supports Cereal Killerz 2
AoSpades is playing at Living Legends V
AoSpades is playing at Living Legends VI
AoSpades is playing at Living Legends VII
AoSpades supports our troops
AoSpades is Legendary
Quote:
Originally Posted by thedjap1 View Post
What would ever make you think a board designed for a spool gun (geo) would work in a poppit like a ego. They are completely different.
AoSpades is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 01:13 PM #12
outkast kid
 
 
outkast kid's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Philadelphia
outkast kid is a Paintball photographer
Quote:
Originally Posted by ZGILBERT93 View Post
This comming straight from 7lash a few threads below you. "During the prototyping stages of Geo2 we used Ego10 boards with dual-boot capabilities for our pro teams so that we could quickly swap boards between different guns in the pits." A poppet and a spool can have the same board...... The only thing I see different is the stock settings that would affect anything. Stop being so ignorant.
Dual Boot as in the board is physically the same but it runs the ego10 and geo2 OS. Take a second and think about what you're talking about. Setting an ego10 board up with a geo2's dwell is not the same as using a geo2 board.
outkast kid is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 02:12 PM #13
ZGILBERT93
THE REAL GRAPEFACE
 
ZGILBERT93's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Pottsville, PA
ZGILBERT93 owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by outkast kid
Dual Boot as in the board is physically the same but it runs the ego10 and geo2 OS. Take a second and think about what you're talking about. Setting an ego10 board up with a geo2's dwell is not the same as using a geo2 board.
Uziel Gal already said a geo board can be a fix for an 08 ego. (short term) It would work. And if you know about a geo 2 and ego 10 board not being interchangable please explain why.
__________________
Planet Eclipse Geo....http://www.pbnation.com/showthread.p...zgilbert93+geo

Holographic Red Dot Scopes....http://www.pbnation.com/showthread.p...3#post70841823

Last edited by ZGILBERT93 : 05-18-2011 at 04:02 PM.
ZGILBERT93 is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 04:59 PM #14
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
Ight since everyone is goin at it with this topic slr7 board fit right in the 08 frame
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Old 05-18-2011, 05:01 PM #15
southjerzeyballer
National Disaster
 
southjerzeyballer's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: South Jersey
Sl7
southjerzeyballer is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump