Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-27-2011, 05:41 PM #1
ZH101493
Lets get weird.
 
ZH101493's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: 715
ZH101493 owns a Planet Eclipse Geo
ZH101493 posts videos on PbNation
ZH101493 plays in the APPA D4 division
Question Empire Axe troubles!!!!!!!

So i have had my axe for about a month with no problems, then today when i was shooting it, it stopped shooting when i pulled the trigger. Like, i pulled the trigger then 3 sec later the ball would be shot. Idk what the problem would be, i tried replacing battery, changing firing modes, shooting with the eyes off, and nothing seems to fix it.

This happens about twice a hopper, and its very unsafe.

Please help me!!! (:
ZH101493 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2011, 07:17 PM #2
TheEnglishGuy
 
 
Join Date: Nov 2008
If you try without air/paint and with the eyes off, can you get it to do the same thing? i.e. you pull the trigger, then 3 seconds later you hear the microswitch click? If so, sounds like either there's a problem with the switch or the alignment of the trigger.

If not, try it with just air and see if you can get it to occur. In that case it might be that the solenoid needs cleaning. When it happens also keep an eye on the pressure gauge and see if that's doing anything strange.

English
TheEnglishGuy is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2011, 07:51 PM #3
jakes4
 
 
jakes4's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: canada,calgary
try ajusting your trigger also
__________________
invert mini V3 SILVER WITH RED ACCT.

PURE ENEGRY 50/45

CUSTUM CLEAR GRIPS
jakes4 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2011, 08:11 PM #4
ZH101493
Lets get weird.
 
ZH101493's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: 715
ZH101493 owns a Planet Eclipse Geo
ZH101493 posts videos on PbNation
ZH101493 plays in the APPA D4 division
I think I got it fixed. It was a mixture of needing a new battery and I bumped some of the screws in the trigger at practice making it not fire right away.

If the problem continues to occur I will post back up.

Thanks guys!! (:
ZH101493 is offline   Reply With Quote
Old 04-27-2011, 08:12 PM #5
jakes4
 
 
jakes4's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: canada,calgary
great tohear happy paintballin
__________________
invert mini V3 SILVER WITH RED ACCT.

PURE ENEGRY 50/45

CUSTUM CLEAR GRIPS
jakes4 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2011, 10:59 PM #6
SDK-OS
 
 
Join Date: Apr 2011
ta make sure the problem dosnt re occur when changing your battery make sure its connected 100% to your board if not that might of been the problem. I own an axe as well and dont hesitate to ask if u have any problems with ur marker!
SDK-OS is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump