Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 04-06-2011, 09:34 AM #1
cforte
MR. F.A.
 
cforte's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: WARZONE, USA
REDEFINED VIRTUE in a NT11

can anyone tell me if they have one in their gun and what settings you have it at, i know stock settings are at 9ms, so do i have to put my virtue at 36, any help would be appreciated
cforte is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 04-06-2011, 09:38 AM #2
dmented-predator
 
 
Join Date: Apr 2009
Location: South Florida
dmented-predator plays in the APPA D4 division
Quote:
Originally Posted by cforte View Post
can anyone tell me if they have one in their gun and what settings you have it at, i know stock settings are at 9ms, so do i have to put my virtue at 36, any help would be appreciated
If you have the option, just purchase a Tadao OLED. Unless you're getting the Redefined at a deal price, the Tadao OLED costs the same and it's easier to program.
dmented-predator is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2011, 09:49 AM #3
shockerman4484
 
 
shockerman4484's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
shockerman4484 owns a Planet Eclipse Geo
i just put the virtue in my nt11 yesterday. i love it. i like their battery idea. but it doesnt give u the option to switch to a 9volt so that kinda sux. its very easy to program. plus the virtue grip is awsome. i just wish they made it in white.
shockerman4484 is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2011, 11:34 AM #4
Paint_hore
PBN=SUA syndrome
 
Paint_hore's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Annual Supporting Member
Paint_hore is a founding member
Yes 9ms = 36 clicks
__________________


Rediscover: "its good to see you didnt take any flying metal objects to your juggular." 13pbstar13: "I dont have tits bro" (true story)
Paint_hore is offline   Reply With Quote
Old 04-06-2011, 12:11 PM #5
cforte
MR. F.A.
 
cforte's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: WARZONE, USA
If that's the case I could really lower the pressure, right
cforte is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump