Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 03-14-2011, 08:48 PM #1
Bam094
Bam094
 
Bam094's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Bam094 plays in the PSP
Bam094 owns a Planet Eclipse Geo
Bam094 plays in the APPA D5 division
RC Heli Problem

I have a Blade CP Pro 2 and i havent used it for a while because i've been paintballing every weekend. When I tried to fly it the other day the tail motor wasn't working. I check to see if it had been unplugged from the circuit board but it wasn't. Any suggestions on how to fix it?
__________________
JCJ Photography
9999999
Bam094 is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-22-2011, 04:30 PM #2
LFRyder
Without love, we perish
 
Join Date: Nov 2005
Location: NC
Sounds like it is just dead. I don't know of a way to test if the motor is dead, but as long as the tail blades are not hitting the boom/housing, it is time for a replacement.
LFRyder is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2011, 10:39 AM #3
Bam094
Bam094
 
Bam094's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Bam094 plays in the PSP
Bam094 owns a Planet Eclipse Geo
Bam094 plays in the APPA D5 division
Quote:
Originally Posted by LFRyder View Post
Sounds like it is just dead. I don't know of a way to test if the motor is dead, but as long as the tail blades are not hitting the boom/housing, it is time for a replacement.
iight thanks
__________________
JCJ Photography
9999999
Bam094 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump