Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 12-27-2010, 07:51 PM #1
koolguy360
 
 
koolguy360's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Ottawa. Canada
Can I put a sp1 blackheart board in my vibe?

Hey. I'm just wondering if i can put a SP sp1 blackheart board in my SP vibe? Thanks.
koolguy360 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2010, 08:59 PM #2
Zepulkinator
Epic Purple Dude
 
Zepulkinator's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: The 'Dookie, IL
Zepulkinator plays in the PSP
Zepulkinator supports Team VICIOUS
Zepulkinator is reppin' sidebar 4 life
Zepulkinator is Boss
Have you found a place that sells blackheart boards for the SP-1 or have you found one used?

Punisherspaintball.com has some Vibe blackheart boards, in stock.

http://www.punisherspb.com/smart-par...ard-black.aspx
Zepulkinator is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2010, 05:20 PM #3
koolguy360
 
 
koolguy360's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Ottawa. Canada
oh well i found 1 used and its WAYYYY cheaper and good condition
__________________
WTB DP F8 OR ETEK OR MINI.
koolguy360 is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2010, 12:32 PM #4
shocktroop
Sit and Relax
 
shocktroop's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Orlando, Florida
shocktroop plays in the PSP
shocktroop plays in the APPA D3 division
You can. Just gotta take the bottom part of both solenoid and swap it b/c hose length
__________________
Paintball World Orlando
TKO RIP

Represent the old, long 68/45k tanks!
Rockin' a Champagne Eigen'd NXT Shocker


Old Feedback
shocktroop is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2011, 02:51 PM #5
sharpshooter314
 
 
sharpshooter314's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: New York
try emailing a sales rep at GOG Paintball
__________________
Dangerous Power FX Setup
sharpshooter314 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump