Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 02-11-2010, 05:17 AM #1
xhacker
 
 
Join Date: Apr 2009
SLG Back CapLeak!!

Hey guys i have an slg ul and it started leaking pretty bad, from the back cap bleed button i have a slg 08 medium parts kit and changed orings from it and still doesnt work? can someone help?
xhacker is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 02-11-2010, 08:25 AM #2
jferkin
Kenosha Baller
 
jferkin's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: Kenosha, WI
jferkin owns a Planet Eclipse Etek
It the bleed button coming out? If not thats the problem... Try taking an allen key and make sure it is in all the way.. Just push it further in with allen key... That works for mine.... If you just put the tank in a little then try putting it in all the way...
jferkin is offline   Reply With Quote
Old 02-21-2010, 09:50 PM #3
pbmanuel
 
 
pbmanuel's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: SoCal
pbmanuel owns a Planet Eclipse Geo
could be from the bolt as well, check all the internal O rings
pbmanuel is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2010, 02:22 PM #4
dkim01
 
 
Join Date: Jul 2009
Did you physically remove the bleed button and change the two (I believe they are 005) orings on it? If not, then you should do that first. Even if they look clean, you should change them and then lube them very lightly. Let us know how it goes.
dkim01 is offline   Reply With Quote
Old 03-27-2010, 01:04 PM #5
xhacker
 
 
Join Date: Apr 2009
How can i remove it physically?
xhacker is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump