Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 08-19-2009, 10:12 PM #1
DonnCath
 
 
DonnCath's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Is it the dwell?

I put an SP 360 qev on an out of the box ion, as well as replaced the body with a dti4 body, and stock bottomline etc (right out of the box) and I tried to set the dwell to stock settings using the guide in the stickies, and what happens is when I turn off eyes and fire I get one regular shot, and then have to wait because the next few shots are just the button clicking, and maybe a weak shot.
__________________
[urlhttp://www.mcarterbrown.com/forums/feedback/39826-donncaths-feedback.html[/url]

http://forum.moatipaintball.com/inde...owtopic=182480
DonnCath is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-19-2009, 10:16 PM #2
SHADOWofFAIR
 
 
SHADOWofFAIR's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: in the 931
SHADOWofFAIR supports Team VICIOUS
SHADOWofFAIR has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
SHADOWofFAIR has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
#1 new battery???
#2 inline reg turned up???
#3 reset dwell by sticky method.
__________________
Psalm 107:1
My God how great thou art Give thanks to the lord for he is good; his faithful love endures forever.

SP original/Ion XE lover right here
SHADOWofFAIR is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2009, 10:42 PM #3
DonnCath
 
 
DonnCath's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
new battery, reg turned up, and I reset. I think I found the issue. I just took it aprt, re-screwed in the qev and now there's an audible hiss coming from in the gun, and the shots are back to back, just weak (I'm guessing because of the loss of air pressure
__________________
[urlhttp://www.mcarterbrown.com/forums/feedback/39826-donncaths-feedback.html[/url]

http://forum.moatipaintball.com/inde...owtopic=182480
DonnCath is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2009, 10:44 PM #4
DonnCath
 
 
DonnCath's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
So what am I doing wrong with the qev? Should i put the banjo fitting back on? Is the qev the issue? Or the fact that I changed the body (which means changing out the rear banjo fitting as well - see here
http://www.deadlywind.com/tech/DTI4-ION-Manual.pdf )
__________________
[urlhttp://www.mcarterbrown.com/forums/feedback/39826-donncaths-feedback.html[/url]

http://forum.moatipaintball.com/inde...owtopic=182480
DonnCath is offline   Reply With Quote
Old 08-19-2009, 11:14 PM #5
DonnCath
 
 
DonnCath's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Ok just tightened the qev, and i dont hear a hiss, but same as before, I get like 1 out of 4 shots actually pressurized
__________________
[urlhttp://www.mcarterbrown.com/forums/feedback/39826-donncaths-feedback.html[/url]

http://forum.moatipaintball.com/inde...owtopic=182480
DonnCath is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2009, 04:21 AM #6
spug
spuggles
 
spug's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: NY
Annual Supporting Member
spug is a Moderator
spug is a Supporting Member
spug is BST Legit
spug donated to help Peyton Trent
spug supports our troops
spug is Legendary
Honestly, try another new battery. Ions are more picky about batteries than my wife is about hair in the sink after I shave.
spug is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2009, 12:49 PM #7
DonnCath
 
 
DonnCath's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
LOL! Thanks mate
__________________
[urlhttp://www.mcarterbrown.com/forums/feedback/39826-donncaths-feedback.html[/url]

http://forum.moatipaintball.com/inde...owtopic=182480
DonnCath is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump