Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 08-22-2009, 12:34 PM #85
Crede777
Resident Agnostic
 
Crede777's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Crede777 owns a Planet Eclipse Ego
To whoever said forza 2 will be seriously lacking in tracks and cars, they said that it will be 2 discs with the second disc containing just tracks and cars. Obviously it won't be as much as GT3, but I remain cautiously optimistic about the content amount.
__________________
"We Fight! "We March!"
ST: P Conspiracy - It's what's for dinner
ST:R/P I ain't come from no fish!
Derr: Whether or not you believe the universe is here for a reason is patently irrelevant to whether or not the universe cares.
XBL = On3ManRi0t

Breakout Photos
Crede777 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-22-2009, 12:42 PM #86
Brownpeso
SMOQUEED
 
Brownpeso's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: So Cal.
How much memory does a xbox arcade come with? Does it still have the 3 xbox live one months that you can make like on a xbox pro console?
__________________
Hey, Mr. Rager, Mr. Rager, tell me where you're going, tell me where you're headed.
I'm off on an adventure
Brownpeso is offline  
Old 08-22-2009, 01:06 PM #87
Diametunim
 
 
Diametunim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Texas
Diametunim owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by Brownpeso View Post
How much memory does a xbox arcade come with? Does it still have the 3 xbox live one months that you can make like on a xbox pro console?
Fairly certain it's 514mb of internal memory and I don't believe so but if it does it will say on the box.
Diametunim is offline  
Old 08-22-2009, 01:11 PM #88
CHRONOBREAK
 
 
Join Date: Jan 2004
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by Brownpeso View Post
How much memory does a xbox arcade come with? Does it still have the 3 xbox live one months that you can make like on a xbox pro console?
256MB.
You can't really play live on an arcade box either, it's enough if you just want to play games. I would at least go for the 20Gb HD.
I was in the exact same position deciding on what to buy when I got mine, but a guy my mom worked with had a brand new one with 20Gb HD, COD4, 2 controllers, charger, and a few other odds and ends for $200 so I ended up getting that, and it's still in warranty ftw.
CHRONOBREAK is offline  
Old 08-22-2009, 01:12 PM #89
Brownpeso
SMOQUEED
 
Brownpeso's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: So Cal.
Not even if im just going to have one account on it? And i strictly play Halo. Just MLG also. So i would just have one live account on it. And one map pack.
__________________
Hey, Mr. Rager, Mr. Rager, tell me where you're going, tell me where you're headed.
I'm off on an adventure

Last edited by Brownpeso : 08-22-2009 at 01:14 PM.
Brownpeso is offline  
Old 08-22-2009, 01:17 PM #90
CHRONOBREAK
 
 
Join Date: Jan 2004
 has been a member for 10 years
Dunno buddy. I cannot honestly answer that for you, haha.
I DO however know that I have the 20GB(Which is really 13.9) and I have my live stuff, COD4 stuff, and Forza 2 stuff and I have 13.8GB's of space left if that tells you what you need to know.
CHRONOBREAK is offline  
Old 08-22-2009, 01:37 PM #91
Brownpeso
SMOQUEED
 
Brownpeso's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: So Cal.
Haha yes the 20GB HD is probably what i'll have to end up getting.
__________________
Hey, Mr. Rager, Mr. Rager, tell me where you're going, tell me where you're headed.
I'm off on an adventure
Brownpeso is offline  
Old 08-22-2009, 08:16 PM #92
MR.JABM
 
 
MR.JABM's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: CA
MR.JABM supports our troops
Quote:
Originally Posted by Brownpeso View Post
How much memory does a xbox arcade come with? Does it still have the 3 xbox live one months that you can make like on a xbox pro console?
256mb

My dad has an arcade and he only plays cod4 online.
__________________
MR.JABM is offline  
Old 08-22-2009, 10:54 PM #93
Diametunim
 
 
Diametunim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Texas
Diametunim owns a Planet Eclipse Geo
Sweet Arkham Asylum's been leaked
Diametunim is offline  
Old 08-23-2009, 12:21 AM #94
Wendig0
^_^
 
Wendig0's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Utah
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by MR.JABM View Post
256mb

My dad has an arcade and he only plays cod4 online.
I've heard that some of them now come with internal 512MB memory.
__________________
Get-Tuned.com

PBDirectory.net
Wendig0 is offline  
Old 08-23-2009, 10:47 AM #95
CHRONOBREAK
 
 
Join Date: Jan 2004
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by Diametunim View Post
Sweet Arkham Asylum's been leaked
Explain?
CHRONOBREAK is offline  
Old 08-23-2009, 11:12 AM #96
RuFiO13
Doogan
 
RuFiO13's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois
 has been a member for 10 years
You can download it on the interwebs.
RuFiO13 is offline  
Old 08-23-2009, 11:41 AM #97
Beasly
 
 
Beasly's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by Diametunim View Post
Sweet Arkham Asylum's been leaked
Like 2 weeks ago.
__________________
CCM Dyna
Flex Sale


Beasly is offline  
Old 08-23-2009, 01:41 PM #98
Diametunim
 
 
Diametunim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Texas
Diametunim owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by Beasly View Post
Like 2 weeks ago.
Hey it's news to me and it's 20% done I duns trolls the torrent websites.
Diametunim is offline  
Old 08-23-2009, 02:13 PM #99
CHRONOBREAK
 
 
Join Date: Jan 2004
 has been a member for 10 years
man I keep getting disc read errors playing Forza 2 on one specific track. it's pissing me off. i'm about to bring it back to gamestop and be like wtf.
CHRONOBREAK is offline  
Old 08-23-2009, 02:53 PM #100
ImTheScatman
you work for me now
 
ImTheScatman's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: San Diego /Santa Cruz
 has been a member for 10 years
i never played forza 2 but after watching the videos and stuff for the upcoming forza 3, I'm definitely excited for it.
__________________
"Originally posted by Ruzhyo666 Omg. Your name is ImTheScatman. best.name.ever. "
XBL GT: weddled32
ImTheScatman is offline  
Old 08-23-2009, 02:59 PM #101
RuFiO13
Doogan
 
RuFiO13's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Illinois
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by Diametunim View Post
Hey it's news to me and it's 20% done I duns trolls the torrent websites.
Eh the NFO both the STRANGE release and MM say release was the 19th. I may have missed it but I really don't think it was out 2 weeks ago so you are still good.
RuFiO13 is offline  
Old 08-23-2009, 03:53 PM #102
jonotwist
fistfull o'sunshine & joy
 
jonotwist's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: NE ohio
Annual Supporting Member
jonotwist is playing at Living Legends VII
jonotwist plays in the APPA D4 division
jonotwist supports Empire
feel free to add me or hit me up,

GT- JonoTwisT
__________________
Speak, if you're worth the listening
vintage old feedback High Tech Shiny Feedback

Breakout Actions Sports Wenies Buy Elsewhere
jonotwist is online now  
Old 08-23-2009, 07:33 PM #103
MattDamnit
Anustart
 
MattDamnit's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Kentucky
Annual Supporting Member
MattDamnit is one of the top 250 posters on PbNation
MattDamnit is Legendary
MattDamnit is Boss
Edit- Hai
__________________
SCII
Youtube
Team Green
Don't Touch Me You Filthy Casual
MattDamnit is offline  
Old 08-23-2009, 09:42 PM #104
Yellowpaintballhat
This croc ain't no puppy.
 
Yellowpaintballhat's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Foggy London Town
Yellowpaintballhat owns a Planet Eclipse Ego
Anyone having some real bad LAG issues on Live?
__________________
FERRARI

РОССИЯ

I <3 WAFFLES
Yellowpaintballhat is offline  
Old 08-23-2009, 11:34 PM #105
Diametunim
 
 
Diametunim's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Texas
Diametunim owns a Planet Eclipse Geo
Quote:
Originally Posted by RuFiO13 View Post
Eh the NFO both the STRANGE release and MM say release was the 19th. I may have missed it but I really don't think it was out 2 weeks ago so you are still good.
M0AR S33D4RS P134S3!

Seriously though, 50k/b a second sucks
Diametunim is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump