Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Closed Thread
 
Thread Tools
Old 01-01-2009, 11:24 PM #43
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
agreed
uberPHAGE 2 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 01-02-2009, 01:22 AM #44
B3RN3R
Out Of It
 
Join Date: Jan 2009
Location: edinburg
B3RN3R owns a Planet Eclipse Lv1
from wut i have gathered... i could make my karni have break beam eyes?
__________________
I love 2k5 timmys!
B3RN3R is offline  
Old 01-02-2009, 01:26 AM #45
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
yes. i have mine almost BBed. its ready for it
uberPHAGE 2 is offline  
Old 01-02-2009, 01:47 AM #46
B3RN3R
Out Of It
 
Join Date: Jan 2009
Location: edinburg
B3RN3R owns a Planet Eclipse Lv1
if im gettin this correct, i just have to drill a hole across from the orginal eye and than buy a 2nd eye n splice into the orginal??

seems ez... i just need to find a 2nd eye now...
__________________
I love 2k5 timmys!
B3RN3R is offline  
Old 01-02-2009, 01:54 AM #47
CyberThug
Playing it Bogart
 
Join Date: Sep 2001
Annual Supporting Member
CyberThug is a Supporting Member
CyberThug is a founding member
CyberThug is reppin' sidebar 4 life
CyberThug is Legendary
CyberThug is Boss
CyberThug is Immortal
Not quite..

You have to use breakbeam eyes, such as EGO eyes.

splicing a second reflective eye into the mix wouldnt work at all.
CyberThug is offline  
Old 01-02-2009, 02:06 AM #48
B3RN3R
Out Of It
 
Join Date: Jan 2009
Location: edinburg
B3RN3R owns a Planet Eclipse Lv1
ok... so i found sum virtue eyes for the ego, break beam red... if i buy these they will plug into the board on my karni fine? n than i just have to drill the hole on the other side?

thanks for the help... just wanna make sure i get the rite eyez
__________________
I love 2k5 timmys!
B3RN3R is offline  
Old 01-02-2009, 02:10 AM #49
hmcl281
 
 
hmcl281's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
u also have to drill the eye hole in a different location for bb eyes.
hmcl281 is offline  
Old 01-02-2009, 10:20 AM #50
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
they need to be at the lower tube area so the beam is broken right as the ball reaches the bottom of the breech. but if you did just redrill another eye you would never get to fast shooting because the eyes would be delayed so much. also you will need a CP detent due to their small size if your just going to put another cover on.
uberPHAGE 2 is offline  
Old 01-02-2009, 10:44 AM #51
MrBoots21
MRBOOTS MRBOOTS MRBOOTS
 
MrBoots21's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Westerville Ohio
MrBoots21 helped look for balloons
MrBoots21 owns a Planet Eclipse Etek
Quote:
Originally Posted by proto man ftw View Post
seriously. alot of work for something meidorce
i try
__________________
Denver Broncos
E-Cot's official alcoholic
MrBoots21 is offline  
Old 01-02-2009, 11:59 AM #52
meatwad969
PSN: thebuttninja
 
meatwad969's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: 707
okay i still thoguht you guys were talking about having a mech with an Eframe but no eyes.

but you would need the yakuza or the E2 to have BB right? i know there are others, i cant remember them right now.
meatwad969 is offline  
Old 01-02-2009, 12:01 PM #53
hmcl281
 
 
hmcl281's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by meatwad969 View Post
okay i still thoguht you guys were talking about having a mech with an Eframe but no eyes.

but you would need the yakuza or the E2 to have BB right? i know there are others, i cant remember them right now.
the zero or e2 support the bb eyes
hmcl281 is offline  
Old 01-02-2009, 08:43 PM #54
Fearless_Leader
Fortes Fortuna Adiuvat
 
Fearless_Leader's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: BSU ID / Salem Or
Quote:
Originally Posted by B3RN3R View Post
if im gettin this correct, i just have to drill a hole across from the orginal eye and than buy a 2nd eye n splice into the orginal??

seems ez... i just need to find a 2nd eye now...
http://racegun.txr.nu/forum_pictures/aceposition2.gif
__________________
This has been a TEST, This life has been a TEST.
Had this been an Actual LIFE you would had lived in
the Mountains, Never worked and SKIED EVERY DAY

I can say for certain that if you have a working cocker that shoots just fine you are one of the three, or all of the above. 1- you are not an idiot. 2- you know someone who is not an idiot. 3- you have enough money to pay someone who is not an idiot. - jonotwist
Fearless_Leader is offline  
Old 01-02-2009, 09:02 PM #55
Tampa_USF2009
Mini Cooper S
 
Tampa_USF2009's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Elmira NY
yea my ans x5 is predrilled for reflective or breakbeam

BUT i dont like my x5

Once HMCL gets a breakbeam conversion ready, i'll be all over that

i just PRAY hmcl wont become the next blackbean ya know

or atleast after he does my cocker work
Tampa_USF2009 is offline  
Old 01-03-2009, 05:00 AM #56
proto man ftw
wtf is a shnukems
 
proto man ftw's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: SO CaL
proto man ftw is playing at Living Legends III
proto man ftw owns a Planet Eclipse Ego
proto man ftw supports Team VICIOUS
this is getting off topic

mods please close this

















see I follow rules...

can haz o.t?
__________________
ST:A DR1FT T34MT34M
You don't **** with our 240's.

Billy Mays beard is the only beard i truly respect
E-COTS OFFICIAL CUTEST PERSONALITY :)
2006 Subaru Impreza Wrx STi
proto man ftw is offline  
Old 01-03-2009, 06:06 AM #57
traxter
 
 
Join Date: Mar 2008
Not sure why you would go through any trouble making your cocker break beam. the reflective eye works great... have never chopped a ball from the eye not working. and you can still find them pretty easily if they go out... but in 3 cockers 4+ years old none of mine have stopped working.
traxter is offline  
Old 01-03-2009, 11:49 AM #58
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
i dont like them, you have to adjust the sensitivity to read paint....
uberPHAGE 2 is offline  
Old 01-03-2009, 04:42 PM #59
proto man ftw
wtf is a shnukems
 
proto man ftw's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: SO CaL
proto man ftw is playing at Living Legends III
proto man ftw owns a Planet Eclipse Ego
proto man ftw supports Team VICIOUS
Quote:
Originally Posted by uberPHAGE 2 View Post
i dont like them, you have to adjust the sensitivity to read paint....
.dark paint can wreak havoc on you if you dont adjust it
__________________
ST:A DR1FT T34MT34M
You don't **** with our 240's.

Billy Mays beard is the only beard i truly respect
E-COTS OFFICIAL CUTEST PERSONALITY :)
2006 Subaru Impreza Wrx STi
proto man ftw is offline  
Old 01-03-2009, 05:51 PM #60
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
^i know. i was using JT tactical since its winter and i can, and it was a pain to adjust.
uberPHAGE 2 is offline  
Old 01-03-2009, 06:06 PM #61
tipp98chopshop
Don't worry, Be pwnage
 
tipp98chopshop's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: LI Ny
tipp98chopshop helped look for balloons
idk ive never had to adjust my eyes sensitivity.. never had a chop yet. and I use w/e Is around minus white box.
tipp98chopshop is offline  
Old 01-03-2009, 09:43 PM #62
uberPHAGE 2
better than a macrophage
 
uberPHAGE 2's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
well like, it wasnt chopping, it wasnt reading the paint though, it would only shoot 1bps. i had to put sensitivity to like 10
uberPHAGE 2 is offline  
Old 01-04-2009, 09:56 AM #63
meatwad969
PSN: thebuttninja
 
meatwad969's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: 707
Quote:
Originally Posted by proto man ftw View Post
can haz o.t?
this
Quote:
Originally Posted by tipp98chopshop View Post
idk ive never had to adjust my eyes sensitivity.. never had a chop yet. and I use w/e Is around minus white box.
thats funny, white box is about all i ever used/currently use.

if i had the money, id be going to PB stores left and right and getting marbs...
but my old SS and my prostock shot fine with white box, never a chop that was bolt related.
meatwad969 is offline  
Closed Thread


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump