Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 11-08-2007, 07:19 PM #1
inveяse
em dub
 
inveяse's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
just got an ego7 please help

ok i just got a used 07 ego. when i air it up it has a tiny leak from the fitting on the asa where the macroline connects. if i move the macroline around and kinda bend it a little the leak stops. i have it in semi mode. there is a tiny black dot in between the ( ) which i assume means the eyes are good and they see a ball. basically its not shooting. i cant figure out whats wrong with it. i can hear the noid click when i pull the trigger so i know its not a problem with the trigger. any suggestions?
inveяse is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 11-08-2007, 07:20 PM #2
x420psykoticx
Business Cat
 
x420psykoticx's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Dallas, TX
Annual Supporting Member
x420psykoticx is a Supporting Member
x420psykoticx plays in the PSP
x420psykoticx owns a Planet Eclipse Geo
x420psykoticx is an NCPA player
x420psykoticx is one of the top 25 posters on PbNation
x420psykoticx is Legendary
x420psykoticx is Boss
So it airs up, but when the trigger is pulled, it doesn't shoot?

Is air gettin past the regulator?
__________________
Team Laser - PSP
Powered by Beefy Boys™ - B.C.I.T
R.I.P. TX Select
¯\(º_o)/¯ How I make intelligent posts?

Powered by: Planet Eclipse | Empire
x420psykoticx is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:33 PM #3
mrr.guy
Got Milk?
 
mrr.guy's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Oklahoma
forgot what it was but if theyre still the same, turn lpr flush and hpr all the way down. Slowly start turning HPR up and see if itll shoot then. Also try resetting settings make sure dwell and such isnt emssed up.
__________________
ST:TECH- More linucks and grapics then you can fit in a can
mrr.guy is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:35 PM #4
inveяse
em dub
 
inveяse's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
i forgot to say the bolt its stuck back. i fired it in training mode and no luck. i just unscrewed the reg and it degassed but bolt is still stuck.
inveяse is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:36 PM #5
Chuckles23
Going in dry
 
Chuckles23's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Vancouver Canada
Chuckles23 is one of the top 25 posters on PbNation
how is it stuck back? Has air got to the bolt?
__________________
What the hell am I doing here?
Chuckles23 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:40 PM #6
inveяse
em dub
 
inveяse's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
i guess so? but the bolt doesnt move when i try to push it? its stuck. i tried to unscrew the ram cam but thats stuck too.
inveяse is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:47 PM #7
Mr Moose
 
Mr Moose's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: New England
 has been a member for 10 years
It sounds like your bolt pin isn't lined up with your rammer. Pull up on the pin and then remove the bolt. Take a look down at the rammer and line the bolt pin up with the groove on the rammer.
__________________
109 Positive feedback and growing! 0 Negative!
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=493417
Mr Moose is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 07:53 PM #8
drx975
 
 
Join Date: Sep 2007
Yeah, I was gonna say thats what I think it is too. He might have stored the bolt incorrectly... I put the pin in wrong once myself when I was replacing the rammer and the bolt and its kinda easy to mess it up if your not looking.

Pull the pin out, remove the bolt, and push the rammer all the way back with a ball point pen or something. A small screwdriver works too. Then replace the bolt in the proper groove. Also, replace all the o-rings on the rammer, especially 011. Lube it up and try again and let us know.
drx975 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2007, 08:01 PM #9
inveяse
em dub
 
inveяse's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
haha i had it in opto instead of switch.

problem solved.
inveяse is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump