Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 08-15-2013, 02:18 PM #1
bravotv
 
 
Join Date: Sep 2011
Empire B2 Board Help

So i got the Empire B2 board upgrade for my halo, today i got to turn it on, and nothing is turning on, i pop in new batteries and everything turns on, but the hopper itself doesn't turn. When i press the button quickly so it spins, i hear a small buzzing sound coming from the motor. When i plug in the original halo board, i hear a small alarm sound and it starts blinking green and red. What does this mean? is my engine fried?
bravotv is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-15-2013, 03:14 PM #2
pbbuddy12
I'm more of a 3 wire guy
 
pbbuddy12's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Sterling, VA
pbbuddy12 owns a Planet Eclipse Lv1
pbbuddy12 supports Pev's Paintball
pbbuddy12 is Legendary
Sounds like engine burned.
__________________
Pants for Sale
http://www.pbnation.com/showthread.p...7#post79918217
pbbuddy12 is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2013, 03:53 PM #3
ice98
Paypal Verified
 
ice98's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Bellevue, WA
you may also have a short or a plug plugged in wrong
__________________
Feedback+15/-0(Old system), +110/-0(eBay) +12/-0 (Overclock.net)
~+-{Paypal Verified & Confirmed}-+~

Big gear sale:Click Here
ice98 is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump