People with Windows Vista... - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 03-14-2007, 05:46 PM #1
jcdenton69
****ter King
 
jcdenton69's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Not Ohio
 has been a member for 10 years
People with Windows Vista...

I Don't know if this is old news or not, but for those people running Vistal with low ammounts of RAM, they should take a look at this link and see how much performance they can gain with the "ready boost" feature.

http://www.gamespot.com/features/616...opslot;title;2
jcdenton69 is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-14-2007, 05:53 PM #2
LGB (Banned)
.animal.
 
Join Date: Dec 2006
Jesus used this feature.



But seriously, yeah it's pretty old and most people know, maybe someone will learn about it now though.
LGB is offline  
Old 03-14-2007, 05:58 PM #3
EGO_FREAK
Aw ****.......
 
EGO_FREAK's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Temple University
EGO_FREAK is a Supporting Member
EGO_FREAK is playing at Living Legends III
EGO_FREAK owns a Planet Eclipse Ego
EGO_FREAK supports Team VICIOUS
when you first plug in a usb key it goes

BING OMFG YOU PLUGGED IN A KEY WANNA USE READY BOOSTtTT!!!!!!!!!!?????????????????????????????
or just use it normally
__________________
"Originally posted by Bunkered89: Right. Let's move this thread to a section where we would get mostly biased responses. Great logic, chief. I think the OP wanted opinions from ST in general and not the Evangelists in ST:R."
EGO_FREAK is offline  
Old 03-14-2007, 06:01 PM #4
12345421
ST:T Resident Canadian
 
12345421's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
I was thinking about this today and was thinking to myself that I'd like to know how it works. Pretty easy then. I might install Vista now. By using this feature with a 1GB USB Drive it should help quite a bit right?
__________________
Feedback
"Originally posted by brickwall329: Ian is my favorite Canadian"
"Originally posted by kmarriner: Because we are americans and that would make too much sense."
"Originally posted by zellthemedic: I swear Ian. You're my roll model."

ST:Tech - We has Canadians
12345421 is offline  
Old 03-14-2007, 06:03 PM #5
acoolguy77
The **** winds are blowin
 
acoolguy77's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: > 313 <
acoolguy77 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
acoolguy77 has achieved Level 2 in PbNation Pursuit
when i get vista(god damn dell's taking forever) i plan to use ready boost,considerin i only had 1 gig ram
acoolguy77 is offline  
Old 03-14-2007, 06:03 PM #6
jcdenton69
****ter King
 
jcdenton69's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Not Ohio
 has been a member for 10 years
Quote:
Originally Posted by LGB
yeah it's pretty old and most people know, maybe someone will learn about it now though.
alright, thats cool. This was the first site i came across that had Benchmarks for ready boost, but then again, i wasnt really searching for them.
jcdenton69 is offline  
Old 03-14-2007, 06:29 PM #7
mousek801
Blasť Polar Bear
 
mousek801's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
thats cool and all, but after 2gb system memory nothing really changes on the benchmarks.
__________________
"Forget the necessities, it's the luxuries I can't live without."
mousek801 is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump