Embedded WMP11 Zoomed In w/ Firefox 2.0 - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 03-14-2007, 02:15 AM #1
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Embedded WMP11 Zoomed In w/ Firefox 2.0

I know about this link and I've done everything and this is still occurring...


The control bar is gone and the video is zoomed to the upper left of the screen?

How to fix?







EDIT: well u can see there's no controls but i guess it didnt get the zoomed video
Erus_Vestrum is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 03-14-2007, 01:22 PM #2
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Bump ... yes i know pity on my for bumping
Erus_Vestrum is offline  
Old 03-14-2007, 01:43 PM #3
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Ok, apparently my WMP works for some videos but usually not the bigger HD one's .. and even when they do work it seems like FF squishes it like it's widescreen even though it's not... does anybody elses do that?


... compare it to IE embedded wmp
Erus_Vestrum is offline  
Old 03-14-2007, 01:52 PM #4
empirepb210 (Banned)
 
 
empirepb210's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Texas
mine does it 2, your not alone
empirepb210 is offline  
Old 03-14-2007, 02:45 PM #5
Volucris
asmuchtextastheywillallow
 
Volucris's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: Nashville
Install K-Lite Mega Codec pack.
http://www.free-codecs.com/download/...Codec_Pack.htm
Volucris is offline  
Old 03-14-2007, 02:48 PM #6
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
i already have teh best codec pack out on the internet... CCCP
http://en.wikipedia.org/wiki/Combine...ity_Codec_Pack
Erus_Vestrum is offline  
Old 03-14-2007, 03:07 PM #7
OA Baller
RIP Will S,Chris G,Nina M
 
OA Baller's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Maryland
OA Baller is a Supporting Member
OA Baller is playing at Living Legends III
OA Baller has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
OA Baller has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
Quote:
Originally Posted by Erus_Vestrum View Post
i already have teh best codec pack out on the internet... CCCP
http://en.wikipedia.org/wiki/Combine...ity_Codec_Pack
well then it wont work, hes telling you how to fix it.
__________________
Towson University Paintball
Powered by:
Paintball Wholesalers
Unsigned Photos

Lambda Chi Alpha - Phi Omega Zeta
OA Baller is offline  
Old 03-14-2007, 03:08 PM #8
TenaciousTomato
 
 
TenaciousTomato's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Rhode Island
There was just a thread on this. To fix it all you need to do is put 2 .dlls in your WMP folder. I'll try to find it.

edit: Well that was easy. http://www.pbnation.com/showthread.php?t=2054972

Or just go here: http://kb.mozillazine.org/Windows_Media_Player
TenaciousTomato is offline  
Old 03-14-2007, 03:11 PM #9
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
^ i already had that link in my original post
Erus_Vestrum is offline  
Old 03-14-2007, 03:12 PM #10
TenaciousTomato
 
 
TenaciousTomato's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Rhode Island
my bad. I would try what Volucris said then.
TenaciousTomato is offline  
Old 03-14-2007, 03:28 PM #11
Erus_Vestrum
 
 
Erus_Vestrum's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
ehh.. the k-lite the still didnt work ... it seems evey body that tried the link in my original post fixed it but mine wont ****ing fix
Erus_Vestrum is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump