Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 08-13-2010, 11:42 PM #1
ptoPB
 
 
Join Date: Jul 2010
Unhappy Legend Skipping shots?

I just bought a legend and it came with the upgraded todoa board. When i shoot it dry fires (skips a shot) every couple shots and keep shooting normal. The board manual said to change the bolt delay wich i did and it didnt help. any help would be appreciated thanks!!
ptoPB is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 08-18-2010, 12:49 PM #2
paintballcrazy89
John R3d C0RN
 
paintballcrazy89's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
try just resetting the board to factory setting and see if that helps
__________________
Guns for sale or trade
XBL- John R3D C0RN
.:LOG:.
Albanian Baller

Wise Words From [BeatD0wnCity] "John honestly does make people rage...I believe it now that i have experienced it..."
paintballcrazy89 is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2010, 02:00 PM #3
Audi_kraut
Pew Pew
 
Audi_kraut's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: 7-one-3
Audi_kraut plays in the PSP
Audi_kraut owns a Planet Eclipse Ego
Audi_kraut plays in the APPA D5 division
^^ in addition to resetting the settings (hold trigger down, turn on gun, wait for all the pretty colors to cycle til it shows green, release trigger, hold trigger down until it cycles through all the colors again, turn off gun)

I'd recommend using a fresh battery as well.

Keep us updated.
__________________
[Scenario: FUBAR][Houston Legends #17] Mellow
TXRpaintball.com || LegendsPaintball.com || ProEdgePaintball.com
Audi_kraut is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump