Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 01-09-2007, 09:28 PM #1
urrutia14
 
 
Join Date: Dec 2006
boards and chips

when you get a chip do you have to like desolder the old one and put a new one in or something?
urrutia14 is offline  
Old 01-09-2007, 09:31 PM #2
KMA
 
 
Join Date: Jun 2001
Location: NY
KMA is a founding member
 has been a member for 10 years
KMA supports DLX Technology
If you have an original chip board, the chip is socketed. You just pluck it out and replace it. PM me if you are interested in one.
__________________
╔╦╗╔═╦═╦══
║║╚╣║║║║╔╗
║╔╗║║║║║╠╣
╚╝╚╩╩═╩╩╝╚
R&M Paintball - Headrush - BlackSheep
100% Positive Feedback
KMA is offline  
Old 01-10-2007, 12:35 AM #3
jeffreyjames
 
 
jeffreyjames's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: cincinnasti
if you have a was board you cannot put a different chip in it. you will need to buy a whole new board. but, as kma says, if you have the original chip board it just pulls out and you plug in a new one.
__________________
when your mom said "eat your greens", she didnt mean pick your nose.

"Originally posted by QuencyJones16: It is not the making of a resume' that is hard, it is actually getting those achievements to actually put on it that take time."

snatching defeat from the jaws of victory!!!
jeffreyjames is offline  
Old 01-11-2007, 09:33 AM #4
urrutia14
 
 
Join Date: Dec 2006
alright sounds easy enough
urrutia14 is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump