Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

Reply
 
Thread Tools
Old 01-08-2009, 09:43 PM #1
fossagen
Team GunSlingerZ
 
fossagen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Redmond, WA
Help Please

I just installed a UL frame on my PMR. When I go to fire it I get 3-4 good balls then I start to loose pressure and they keep dropping off tell they won't come out of the barrel. I have put in a new battery to see it that was the problem and no dice. So if you could please help me out that would be great.

Thanks.
fossagen is offline   Reply With Quote
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 01-08-2009, 09:58 PM #2
Ches7er
 
 
Join Date: May 2008
Location: rocky gap, va
Ches7er supports Bob Gurnsey
what do you have to do / how long do you have to wait until you get 3-4 good balls again, this could be a reg issue, also did you change the dwell back to 25 its set at 18 and needs to get changed back.


lube your bolt?
Ches7er is offline   Reply With Quote
Old 01-08-2009, 10:23 PM #3
DYE_EWOK
 
 
DYE_EWOK's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: San Diego / Taiwan
DYE_EWOK works for a Paintball manufacturer
DYE_EWOK plays in the PSP
DYE_EWOK plays in the APPA D2 division
The dwell comes set at 18 on those circuit boards. You must raise the dwell to 25 to work properly on the PMR 07. to access the configuration mode and stting it is the same as the stock circuit board.
__________________
Devon Stutz

Dye Precision
International Sales
DYE
PROTO
TECHNICAL HELP
DYE_EWOK is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 07:57 AM #4
fossagen
Team GunSlingerZ
 
fossagen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Redmond, WA
It normally has to sit for like 30 sec. before it is back to normal. I lubed the bolt when I put it all together. I will try changing the dwell as soon as I get off of work. Hopefully that will do it. I will let you know what happens
fossagen is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 01:00 PM #5
Ches7er
 
 
Join Date: May 2008
Location: rocky gap, va
Ches7er supports Bob Gurnsey
its going to be the dwell....
Ches7er is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 01:23 PM #6
jerbull88
 
 
jerbull88's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
jerbull88 plays in the APPA D4 division
jerbull88 has achieved Level 1 in PbNation Pursuit
jerbull88 has perfected Level 1 in PbNation Pursuit
the reason its shoots after that period of time is becaus of anti bolt stick which raises the dwell of the first shot after a period of inactivity. most definitely a dwell issue. RAISE IT!
__________________
perpetual free agent

Splash Mag
http://www.pbnation.com/showthread.php?t=4194961
jerbull88 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 02:31 PM #7
autoc-o1
 
 
autoc-o1's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
autoc-o1 owns a Planet Eclipse Ego
this happened to me. i thought it was my dwell and settings but i did the simpler stuff first. i changed the battery and lubed the bolt well and it worked. try that
__________________
v2 clone
freeflow cocker <3

2011 sarnia RS RXL champs
2012 sarnia RS energy MXL
PSP D3 RS factory canada
autoc-o1 is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2009, 04:36 PM #8
fossagen
Team GunSlingerZ
 
fossagen's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Redmond, WA
I change the dwell to 25 and it works great NOW!!!
Thank you guys so much for the help
fossagen is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
Forum Jump