Changing Timing Settings - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 09-02-2001, 12:39 AM #1
Blackkatt
 
 
Join Date: Jun 2001
Location: Wilmington, OH
Blackkatt is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
Changing Timing Settings

I finally got my programing cable from AKA yesterday, and just got around to messing with my timing. When I tried to program the gun I am getting a Run time error '76'. Has any one else had this problem? I have restarted my computer several times and made sure that the cable is plugged in good at both ends. Anyone have any suggestions?
__________________
Purple Acid Wash Excalibur
Black 04 Viking
PBNation Feedback
Ebay Feedback
Blackkatt is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 09-02-2001, 03:35 AM #2
blake
 
 
Join Date: Jun 2001
Location: Honolulu, HI, USA
 has been a member for 10 years
What operating system is on your computer.

I had problems using Win2000 and NT with the AKA software, but it ran fine in Win98 and 95.
blake is offline  
Old 09-02-2001, 12:12 PM #3
Blackkatt
 
 
Join Date: Jun 2001
Location: Wilmington, OH
Blackkatt is a Supporting Member
 has been a member for 10 years
I have win 98SE
__________________
Purple Acid Wash Excalibur
Black 04 Viking
PBNation Feedback
Ebay Feedback
Blackkatt is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump