Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 04-30-2006, 06:47 PM #1
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
Halo LED Blinking Red, Green, Red, Green!!! Plz Help Guys!!!

k guys here is the story...my friend bought a new empire b becasue his halo stopped working...now when u turn it on all it does is flash the LED red green red green over and over...what does this mean...and he let me have it so im hoping to fix it even if i have to buy a few parts...thx guys
dynastysmartparts is offline  
Old 04-30-2006, 07:26 PM #2
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
someone plz help me!!!....come on guys i seriously need some hlep or a link to a website or something!!!

Last edited by dynastysmartparts : 04-30-2006 at 08:01 PM.
dynastysmartparts is offline  
Old 04-30-2006, 08:21 PM #3
potter33
PM6 RULES!!!!!!!!!!!!!!!!
 
potter33's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
could it be batteries?????
__________________
My Feedback
GearBag Sale
potter33 is offline  
Old 04-30-2006, 08:28 PM #4
Ash Ketchum
Gotta Catch 'em All
 
Ash Ketchum's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: New Hampshire
try looking at this www.empirepaintball.com Hope this helps.
__________________
Purple cocker
Feedback
Ash Ketchum is offline  
Old 04-30-2006, 08:42 PM #5
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
ok...uhh i just tired fresh batteries...i will try again though..thx for the help guys...and i will check out the webiste

edit: nothing at the website...does ne one know ne thign???

Last edited by dynastysmartparts : 04-30-2006 at 08:44 PM.
dynastysmartparts is offline  
Old 04-30-2006, 08:57 PM #6
blackbox619
 
 
blackbox619's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: @ nYc
blackbox619 is a Supporting Member
you can check this out if you want to make sure the internals are placed properly http://www.odysseypaintball.com/halobassembly.html
__________________
i'm a lead farmer mother ****er!
blackbox619 is offline  
Old 04-30-2006, 09:38 PM #7
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
yeh man it had never been taken apart before...so i took it apart and it stil blinks red and green...idk what is going on

i have a tourny next weekend so can u guy plz help me!!! thx
dynastysmartparts is offline  
Old 04-30-2006, 09:52 PM #8
blakebr1228
Large In The Margin
 
blakebr1228's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: South Lousiaiana
blakebr1228 is a Supporting Member
get a new one?
__________________
-a Angel is not a angel w/o a halo on top-
-Angel 6Speed "Gat" bloody reddd http://putfile.com/pic.php?pic=4/11211164392.jpg&s=x11
-98% of paintballers have bought or thought about buying an ION, if you are part of the 2% that hasn't, put this in you signature
blakebr1228 is offline  
Old 04-30-2006, 09:56 PM #9
DyNaStY212 (Banned)
mowing face since 01
 
DyNaStY212's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: 978,MA
 has been a member for 10 years
switch the plugs that plug into the board
DyNaStY212 is offline  
Old 04-30-2006, 09:57 PM #10
blackbox619
 
 
blackbox619's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: @ nYc
blackbox619 is a Supporting Member
try cleaning the eyes with a dab of water on a qtip. there might be some old paint dried on them.
__________________
i'm a lead farmer mother ****er!
blackbox619 is offline  
Old 04-30-2006, 09:58 PM #11
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
let me try that really quick
...tried switching plugs...still blinking red green...do ne of u guys have manuals...if so could u look it up??? thx
dynastysmartparts is offline  
Old 05-01-2006, 05:51 AM #12
shOcker Owner (Banned)
Team !DEAL
 
shOcker Owner's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
same problem is happening with me, execpt it doesnt happen all the time like yours, for some reason like everyone that i know, halo's are doing this ****, idk why either
shOcker Owner is offline  
Old 05-01-2006, 06:13 AM #13
Purveyor
Ham Fisted Goon
 
Purveyor's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Merrimack, NH
Purveyor donated to help Peyton Trent
Purveyor owns a Planet Eclipse Ego
It's the eyes. I had the same probelm with mine last weekend. The eyes aren't making "contact" with each other. There isn't anything that holds the eyes into the feedneck, no it's kinda easy for them to fall out. Take it apart and tape the eyes into their respective holes in the feedneck and that should clear up the issue.
__________________
CAPTAIN: MASS CASUALTY
CONTRACT PLAYER: TEAM EXTREME MEASURES

1/25 DARK SL8r - Dust Black/Polished Black parts
Purveyor is offline  
Old 05-01-2006, 06:25 AM #14
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
thanks man ....i had a feeling that tape couldnt hold those things very easy...thank u thank u thank u...now could i use black electric tape??? thx
dynastysmartparts is offline  
Old 05-01-2006, 06:32 AM #15
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!!.....well one of the eyes was out but it still wont work....are my eyes possibly burnt out???..i also try to clean the up to get the paint of with soem papertowel but no cigar...also he used a boost batter pack...could that have killed the eyes??? thx
dynastysmartparts is offline  
Old 05-01-2006, 06:45 AM #16
Purveyor
Ham Fisted Goon
 
Purveyor's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Merrimack, NH
Purveyor donated to help Peyton Trent
Purveyor owns a Planet Eclipse Ego
pm'd you. but yes you can use black tape. run 1 length of black tape (I used electrical) ALL THE WAY AROUND the feedneck until it begins to run itself over again. This will ensure maximum sticking ability.
__________________
CAPTAIN: MASS CASUALTY
CONTRACT PLAYER: TEAM EXTREME MEASURES

1/25 DARK SL8r - Dust Black/Polished Black parts
Purveyor is offline  
Old 05-01-2006, 02:05 PM #17
flight cancled
Engineering your BAN
 
flight cancled's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: RPI- Troy NY
flight cancled is a Supporting Member
look for pinched wires, put the connectors to the board back to where you found it. check to make sure the gears aren't jammed/broken, make sure nothing smells like burnt plastic on the board, and put in brand new high quality batts, and check that the cone is both spring loaded and moving freely. You can also try taking the eyes out of the cup and pointing them at each other(that should cause the cone to stop turning).

lmk what that all does for you.
flight cancled is offline  
Old 05-01-2006, 08:41 PM #18
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
also guys i just found out that green red green red blinks meens there is a jam...so i took the motor out so it could not possibly be jamed but it stil says its jammed...i also checked teh voltage to teh motor and it was at 0...hmmmm ne one have ne ideas???

Last edited by dynastysmartparts : 05-02-2006 at 06:21 AM.
dynastysmartparts is offline  
Old 05-02-2006, 06:20 AM #19
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
come on i need soem ideas!!!
dynastysmartparts is offline  
Old 05-02-2006, 08:43 AM #20
flight cancled
Engineering your BAN
 
flight cancled's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: RPI- Troy NY
flight cancled is a Supporting Member
did you do what i said? what did that do? try borrowing someone else's halo eyes and see what that does. its starting to look like the board is dead.
flight cancled is offline  
Old 05-02-2006, 10:19 PM #21
dynastysmartparts (Banned)
Suck My Dick *****
 
dynastysmartparts's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Warrensburg
yeh...it may be the board....ok i checked teh gears and the motor and they can all turn very easily...umm i know for sure i have the wires in right...there are no pinches in the wires except one which comes from the battery's but if the power is getting to the board then it is probably not pinching the actaul wires...nothign smells like it is burned plastic and i the cone is spring loaded correctly...i think it is the board...k now if i get a new board should i get stock or get a step up??? thx ...especially u flight cancelled for actually answering...no pun intended
dynastysmartparts is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump