co2 maxflow on matrix? - PbNation
Find fields & stores near you!
Find fields and stores
Zipcode
PbNation News
PbNation News
Community Focus
Community Focus

 
Archived Thread - Cannot Edit  
Old 07-10-2002, 01:07 AM #1
kameleon
street by street
 
kameleon's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: NOLA
 has been a member for 10 years
co2 maxflow on matrix?

I am thinking of buying a 3000 max-flo and using co2 on it and i was wondering if the matrix can handle co2 or not. And if it can will it still work as good with it compared to compressed air?


Thanx
kameleon is offline  
Old Sponsored Links Remove Advertisement
Advertisement
Old 07-10-2002, 01:52 AM #2
Bungie
The One & Only
 
Bungie's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Michigan State
 has been a member for 10 years
???????????????


dude if u spend all the money on a max flo use nitro
__________________
Bungie
Bungie is offline  
Old 07-10-2002, 11:59 AM #3
MstrKey
 
 
Join Date: Aug 2001
Location: SSM, Ontario, Canada
MstrKey is a founding member
 has been a member for 10 years
MstrKey is for the Gunfight
MstrKey supports our troops
I concur

The max flo is an expensive system. If you buy it, use air. Otherwise I'd just buy a max flo inline, and a 20oz CO2 bottle with anti-siphon. It's a lot cheaper.
No the matrix will not run as well on CO2. You'll still get chilling and shoot down if you really haul on it. However if air isn't available in your area, then it's a half decent alternative. Dont' forget to install some sort of inline filter as well......CO2 is dirty....and bad for solenoids and orings.
__________________

ETEK 3LT, with 14" Ti boomstick and cure 3 + bolt F/S

Vanguard creed eyes, membrane, bolt pin, detents, gaskets, schraders, orings and more F/s[/color]

Old school angel poppets/cup seals(LCD and A4/speed), spring detents(not sure which models) F/S
MstrKey is offline  
Old 07-10-2002, 12:13 PM #4
senderguy
TWEAK
 
Join Date: Sep 2001
 has been a member for 10 years
ok

c02 get better in some ways are better more shots, and such but c02 is a dirty gas it should work fine but in the long run ure looking at having to by new internals and having problems in the future.
senderguy is offline  
Old 07-10-2002, 03:41 PM #5
MstrKey
 
 
Join Date: Aug 2001
Location: SSM, Ontario, Canada
MstrKey is a founding member
 has been a member for 10 years
MstrKey is for the Gunfight
MstrKey supports our troops
CO2

Well....CO2 will give you more shots per equal volume. You could run a larger or higher pressure air tank and get as many shots as a 20oz CO2 tank for example. Personally I'll never use CO2 again....there's just no point unless you have no choice.
__________________

ETEK 3LT, with 14" Ti boomstick and cure 3 + bolt F/S

Vanguard creed eyes, membrane, bolt pin, detents, gaskets, schraders, orings and more F/s[/color]

Old school angel poppets/cup seals(LCD and A4/speed), spring detents(not sure which models) F/S
MstrKey is offline  
 




Posting Rules
Forum Jump